یکشنبه, 18 شهریور 1403

شناسه پیام‌رسان‌ (ایتا، روبیکا و سروش)
h_shad_ir@

 کانال سایت در پیام‌رسان سروش
hshadir@

کنترل جمعیت یا انقراض شیعه؟!

با نام خدا

در ایام محرم 92 از هیأت ثارالله قم بروشوری با عنوان «کنترل جمعیت یا انقراض شیعه؟!» به دستم رسید که دیدم همه‌ی ما در اشاعه‌ی این حقایق وظیفه‌ی سنگین داریم. البته حرف در این باره بیش از این‌ها است ولی از آن‌جایی که فرصت کار بر روی این موضوع را ندارم به انتشار مطالب همان بروشور بی‌کم و کاست بسنده می‌کنم. (البته با اصلاحات مختصر ویرایشی)

تداوم سیاست کنترل جمعیت و شعار معروف نهادینه شده در اوایل دهه‌ی 70 «فرزند کم‌تر زندگی بهتر» یا «دو بچه کافی است» چندی است که با احساس خطر رهبر معظم انقلاب و برخی دیگر از مسؤولان دل‌سوز نظام مورد انتقاد واقع شده است.
چنین هشدارهایی بارها از سوی برخی از مراجع تقلید نیز ابراز شده است؛ ولی متأسفانه همیشه با بی‌توجهی و کم‌لطفی بسیاری از رسانه‌ها و برخی مسؤولان ذی‌ربط روبه‌روشده است. اما بیانات صریح و بی‌پرده‌ی مقام معظم رهبری و دغدغه‌ی ایشان نسبت به روند کاهش جمعتی ایران اسلامی نشان از این دارد که بی‌توجهی به این مهم می‌تواند مشکلات بزرگ امنیتی، اقتصادی، و فرهنگی برای نظام اسلامی را به بار آورد.

قبل از مرور فرمایش‌های امام خامنه‌ای و علمای دیگر، حقایقی در این باره را در قالب «آیا می‌دانید؟» یادآور می‌شویم.

آیا می‌دانید؟!...

  • آیا می‌دانید بر اساس گزارش بانک جهانی، رشد جمعیت ایران 64 درصد از منطقه عقب است؟!
  • آیا می‌دانید طبق آمار سازمان ملل در سال 2010 ایران جزو ده کشوری است که به سرعت به سمت کهنسالی پیش می‌رود؟!
  • آیا می‌دانید با کاهش رشد جمعیت و پیر شدن کشور، بخش عظیمی از قوای اقتصادی مصروف تأمین هزینه‌های حمایتی از سالمندان می‌گردد؟!
  • آیا می‌دانید پایین آمدن نرخ رشد جمعیتی به معنای کاهش نیروی کار و موجب وارد کردن نیروهای کار و تکنسین‌ها از سایر کشورهای جهان است؟!
  • آیا می‌دانید قانون تک‌فرزندی در کشور چین با جمعیتی بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون نفر لغو شده است؟!
  • آیا می‌دانید تنها جایی که شعار «فرزند کم‌تر، زندگی بهتر» وجود ندارد، اسرائیل است؟!
  • آیا می‌دانید عربستان وهّابی بیش‌ترین نرخ رشد جمعیت را دارا می‌باشد؟!
  • آیا می‌دانید با توجه به روند رو به رشد اهل سنت، در سی سال آینده، اکثریت شیعه جای خود را به اقلیت سنی خواهد داد؟!
  • آیا می‌دانید نرخ رشد جمعیت در برخی مناطق سنی‌نشین 7 درصد اما در مناطق شیعی بین 1 تا 1.3 درصد است؟!
  • آیا می‌دانید شبکه‌ی الجزیره‌ی قطر مدعی شده با توجه به رشد جمعیت در ایران، رئیس‌جمهور ایران در سی سال آینده باید از اهل سنت باشد؟!
  • آیا می‌دانید رشد منفی جمعیت ایران دشمنان را به طمع انداخته و آن‌ها را به برنامه‌ریزی‌های بلندمدت واداشته است؟!

«برژنسکی» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا گفته است: از فکر کردن به حمله‌ی پیش‌دستانه علیه تأسیسات هسته‌ای ایران اجتناب کنید و گفت‌وگوها با تهران را حفظ کنید؛ بالاتر از همه بازی طولانی‌مدتی را انجام دهید؛ چون زمان و آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران به نفع رژیم کنونی نیست».

هر شیعه‌ی متدین و پیرو اهل بیت علیهم‌السلام باید بداند اگر به نظریه‌ی غلط و غربی «کنترل جمعیت» عمل نماید، در حقیقت به کاهش جمعیت شیعه کمک نموده و کشوری را که قرن‌ها پرچم‌دار تشیع بوده با دست خود تقدیم وهابیت می‌نماید.

دغدغه‌های امام خامنه‌ای درباره‌ی خطر کاهش جمعیت

  • ما اگر چنان‌چه با این شیوه‌ای که امروز داریم حرکت می‌کنیم پیش برویم، در آینده‌ی نه چندان دور، یک کشور پیری خواهیم بود که علاج این بیماری پیری هم در حقیقت در دسترس نیست؛ حالا نه در دسترس ما نیست، در دسترس هیچ‌کس نیست؛ یعنی امروز کشورهایی که در دنیا دچار پیری شده‌اند و قدرت زاد و ولد خودشان را از دست داده‌اند؛ به دشواری می‌شود گفت که راه علاجی برای حل این مشکل دارند. ما هم طبعاً با همین مشکل مواجه خواهیم شد و نباید بگذاریم به این‌جا برسد. البته مبانی اسلامی و تفکر اسلامی در زمینه‌ی جمعیت و افزایش جمعیت و با توجه به وضع جغرافیای سیاسی منطقه و کشور جمهوری اسلامی، یک چیزهای روشن و واضحی است.
  • این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ و الّا انسان به طور طبیعی فرزند را دوست می‌دارد. چرا ترجیح می‌دهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟! چرا ترجیح می‌دهند فقط دو فرزند داشته باشند؟! چرا زن به شکلی، مرد به شکلی پرهیز می‌کنند از فرزندداری؟! این‌ها را بایستی نگاه کرد و دید عواملش چیست؛ این عوامل را پیدا کنید. بر روی علاج این عوامل بیماری‌زا ـ‌که به اعتقاد بنده این‌ها عوامل بیماری‌زا است‌ـ متخصصین و صاحبان اندیشه را بخواهید فکر کنند. فرض کنید مثلاً بالا رفتن سن ازدواج؛ بلاشک یکی از چیزهایی که باروری را محدود می‌کند خب. این یکی از کارهایی است که باید در کشور فکر بشود. چرا سن ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزه‌ی جنسی؟! ما باید این را فکر کنیم. خب، از آن طرف می‌گویند که این‌ها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ ببینیم چگونه می‌شود کاری کرد که همه‌ی این‌ها با هم جمع شوند. ما نباید تصور بکنیم که حتماً بایستی یک نفری خانه‌ی ملکی داشته باشد، یک شغل پردرآمدی داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، اِن یَکُونُوا فُقَراءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِنْ فَضلِهِ. این قرآن است با ما دارد این‌جور حرف می‌زند.
  • بنده هم‌چنان معتقدم کشور ما کشور هفتاد و پنج میلیونی نیست، کشور ما صد و پنجاه میلیونی است. حالا ما دست کم را گرفتیم گفتیم صد و پنجاه میلیون، بیش‌تر هم می‌شود گفت. قطعاً این کشور با این سطح وسیع، با این تنوع آب و هوایی، با این امکانات فراوان زیرزمینی، با این استعداد بالقوه‌ی علمی که در این کشور وجود دارد، می‌تواند یک کشور پرجمعیتی باشد و ان‌شاءالله خودش هم این جمعیت را اداره کند؛ یعنی هم‌چنان که ما فکر می‌کنیم که اگر چهار پنج بچه افتاد روی دوش یک خانواده، وضع زندگیشان چگونه خواهد شد، فکر این را هم بکنید که این چهار پنج بچه وقتی بزرگ شدند و کاری پیدا کردند و شغلی پیدا کردند چه کمکی می‌توانند به پیشرفت کشور بکنند؛ یعنی این را هم باید فکر کرد. (قسمت‌هایی از پیام معظم‌له به همایش ملی تغییرات جمعیتی در 9/8/92)
  • مسأله‌ی تحدید نسل برای کشور ما خطر است. من به شما عرض بکنم محدود کردن نسل، برای کشور ما یک خطر بزرگی است. ما در منطقه‌ی خطر مبالغ زیادی پیش رفتیم، باید برگردیم. البته شنیدم در مجلس طرحی در حال بررسی است؛ منتها آن‌طور که برای ما نقل کردند، آن طرح جواب نمی‌دهد؛ این مقداری که در این طرح دیده شده، جواب‌گو نیست. مسؤولان و علاقه‌مندان و آشنایان با مقتضیات این کار در مجلس، باید توجه کنند و درست انجام دهند. (بیانات معظم‌له در دیدار با مسؤولان نظام در 30/4/92)
  • یکی از مهم‌ترین وظایف زن خانه‌داری است. همه می‌دانند؛ بنده عقیده ندارم به این که زن‌ها نباید در مشاغل اجتماعی و سیاسی کار کنند؛ نه، اشکالی ندارد؛ اما اگر چنان‌چه این به معنای این باشد که به خانه‌داری به چشم حقارت نگاه کنیم، این می‌شود گناه. خانه‌داری یک شغل است؛ شغل بزرگ، شغل مهم، شغل حساس، شغل آینده‌ساز. فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است. ما با خطاهایی که داشتیم، با عدم دقت‌هایی که از ماها سرزنده، یک برهه‌ای در کشور ما متأسفانه این مسأله مورد غفلت قرار گرفت و ما امروز خطراتش را داریم می‌بینیم؛ که من بارها این را به مردم عرض کرده‌ام: پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهایی که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد. وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست، اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.
  • فرزند آوری یکی از مهم‌ترین مجاهدت‌های زنان و وظایف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ او است که زحماتش را تحمل می‌کند. او است که رنج‌هایش را می‌برد. او است که خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است. خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به مردها نداده، در اختیار بانوان قرار داده، صبرش را به آن‌ها داده، عاطفه‌اش را به آن‌ها داده، احساساتش را به آن‌ها داده، اندام‌های جسمانی‌اش را به آن‌ها داده، در واقع این هنر زن‌ها است. اگر چنان‌چه ما این ها را درجامعه به دست فراموشی نسپریم، آن وقت پیشرفت خواهیم کرد. (بخش‌هایی از بیانات رهبری در دیدار جمعی از مداحان در 11/2/92)
  • یکی از خطاهایی که خود ما کردیم ـ‌بنده خودم هم در این خطا سهیمم‌ـ این مسأله‌ی تحدید نسل از اواسط دهه‌ی 70 به این طرف باید متوقف می‌شد. البته اول که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد، خوب بود، لازم بود، لیکن از اواسط دهه‌ی 70 باید متوقف می‌شد. این را متوقف نکردیم. این اشتباه بود. عرض کردم مسؤولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بنده‌ی حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد. نسل جوان را باید حفظ کرد. با این روند کنونی اگر ما پیش برویم ـ‌من چندی پیش هم در ماه رمضان در سخنرانی گفتم‌ـ کشور پیر خواهد شد. خانواده‌ها، جوان‌ها باید تولید مثل را زیاد کنند؛ نسل را افزایش دهند. این محدود کردن فرزندان در خانه‌ها، به این شکلی که امروز هست، خطا است. (بیانات رهبری در اجتماع مردم بجنورد در 19/7/91)
  • یک زمانی را مشخص کردند و به من نشان دادند که در آن زمان، ما از جمعیت فعلی‌مان کم‌تر جمعیت خواهیم داشت. این‌ها چیزهای خطرناکی است. این‌ها را بایستی مسؤلین کشور به‌جد نگاه کنند و دنبال کنند. در این سیاست تحدید نسل حتماً بایستی تجدید نظر شود و کار درستی باید انجام بگیرد. این مسأله‌ی افزایش نسل و این‌ها جزء مباحث مهمی است که واقعاً همه‌ی مسؤولین کشور ـ‌نه فقط مسؤولین اداری‌ـ روحانیون، کسانی که منبرهای تبلیغی دارند، باید در جامعه درباره‌ی آن فرهنگ‌سازی کنند؛ از این حالتی که امروز وجود دارد ـ‌یک بچه، دو بچه‌ـ باید کشور را خارج کنند. رقم صد و پنجاه میلیون و دویست میلیون را اول امام گفتند و درست هم هست. ما باید به آن رقم‌ها برسیم. (بیانات رهبری در دیدار با کارگزاران نظام در 3/5/91)
  • هر اقدام و تدبیری که می‌خواهد برای متوقف کردن رشد جمعیت انجام بگیرد، بعد از صد و پنجاه میلیون انجام بگیرد. (بیانات رهبری در دیدار با مسؤولان نظام در 16/5/90)


دیدگاه علما و بزرگان درباره‌ی فرهنگ نامبارک «کنترل جمعیت»

  • آیت‌الله سبحانی: در شرایط کنونی محدود کردن نسل خلاف شرع و گناه است.
  • آیت‌الله مصباح یزدی: مخالفان در کشورهای شیعه‌نشین همان سیاست صهیونیست‌ها را دنبال می‌کنند. خودشان به شدت به فکر ازدیاد جمعیت هستند اما شیعیان را به کنترل و کاهش جمعیت ترغیب می‌کنند.
  • آیت‌الله نوری همدانی: «فرزند کم‌تر، زندگی بهتر» یک شعار و سیاست استکباری است. باید جوانان را به ازدواج و نیز فرزندآوری بیش‌تر تشویق و ترغیب کرد؛ تا سیاست‌ها و برنامه‌های غلط گذشته دیگر ادامه نیابد.
  • آیت‌الله مکارم شیرازی: موضوع رشد جمعیت کشور باید مورد توجه قرار گیرد و فرهنگ غربی و غلط «فرزند کم‌تر زندگی بهتر» از بین برود.
  • آیت‌الله صافی گلپایگانی: تحدید نسل برای همه‌ی کشورهای اسلامی زیان‌بار و تهدیدی بالقوه است.


رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله فرموده است:
ازدواج کنید و نسلتان را گسترش دهید که فزونی شما برای من افتخارآفرین است حتی بچه‌ی سقط شده‌تان.
تَناكَحُوا تَكثُرُوا فَإنّي أُباهي بِكُمُ الأُمَمَ حتّى بِالسِّقطِ (السرائر الحاوي لتحرير الفتاوي‏ به نقل از مستدرك الوسائل‏)

برای اطلاعات بیش‌تر شما مخاطبان گرامی، کتاب ارزشمند «کاهش جمعیت، ضربه‌ای سهمگین بر پیکر مسلمین» اثر علامه طهرانی را برای دانلود قرار داده‌ام. برای دریافت آن به بخش دانلود مراجعه نمایید.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره
  • #1708

    نسیم

    سلام علیکم من همه نگرانی ها رو بابت این موضوع درک می کنم اما بااینکه همه رو قبول دارم اصلا اعصاب بچه کوچیک رو ندارم سومین فرزندم هم تو راهه اما اصلا احساس خوبی بهش ندارم کلی هم قبل از بارداری برای خوب شدن حالم دکتر طب اسلامی و غیره رفتم و دستورات رو عملی کردم اما خیلی فرقی نکردم. برای اینکه فاصله ی بچه‌ها داشت زیاد میشد اقدام به بارداری کردیم اگر چه چند ماه طول کشید اما بالاخره خدا نصیب کرد. حالا بنده با این حال خرابم چه کنم؟

    ***** پاسخ *****

    سلام
    ۱. جهان‌بینی و نگاهتون رو به زندگی و انسان و سعادت و مقوله‌هایی از این دست اصلاح کنید؛ با مطالعه‌ی کتاب‌های فکری (مثل کتب شهید مطهری) و زندگی‌نامه‌ی انسان‌های خوب (مثلا شهدا و علما)؛
    ۲. در کنار مراجعه به طبیب سنتی و اسلامی، از یک روان‌شناس متدین هم کمک بگیرید؛
    ۳. درباره‌ی مهارت‌های بچه‌داری و تربیت فرزند مطالعه کنید. آقای عباسی ولدی در این باره کتاب‌های خوبی داره.
    ۴. درباره‌ی فرزند جدیدتون روی کمک و همراهی همسر و فرزندان قبلیتون حساب کنید و سعی کنید از دیگران نیز در حد امکان کمک بگیرید.

  • #1548

    احسان

    دارید در مورد ورود یک انسان به دنیا حرف میزنید. واقعا شان منزلت انسان رو پایین میارید. اینکه به خاطر حکومت، من بچه به دنیا بیارم، خلاف ارزش های انسانی هست. حکومتی که شرایط رفاهی این فرزند رو فراهم نکرده، و دینی که برای تربیت فرزند ذره ای مسئولیت نداره و هیچ بحثی در موردش نکرده، حق ندارن راجع به زاد و ولد نظر بدن.

    ***** پاسخ *****

    ۱. صحبت از حکومت نیست. صحبت از ملت ایران و جامعه‌ی اسلامی و شیعی است.
    ۲. کارشناسان و آگاهان جامعه می‌گویند کشور ما ظرفیت و شرایط ۲۰۰ میلیون جمعیت را دارد.
    ۳. بهترین و کامل‌ترین آموزه‌های فرزند آوری و تربیت فرزند در منابع دینی اسلامی است. برای نمونه کتاب ریحانه‌ی بهشتی برای دوران پیش از حاملگی و پس از حاملگی و دوران نوزادی و کتاب‌های تربیتی آقای محسن عباسی ولدی برای تربیت کودکان و نوجوانان خدمتتان معرفی می‌شود.

  • #315

    سیده زهرا

    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13951227000812
    نتايج واقعا ناجور سرشماري 95<br />مردم و مسئولان، به هوش و به گوش! زنگ‌هاي خطر بدجور به صدا دراومدن

  • #314

    سورپرایز

    گزیده هایی از سخنرانی های استاد راءفی پور,استاد علی رضایی
    ظرفیت کشور ما انقدره که میتونه برای 250 تا 270 میلیون نفر رفاه ایجاد کنه. ما سوء مدیریت ها مون رو بهانه نکنیم برای کاهش جمعیت.
    سال 1390 جمعیت ایران 73 میلیون.تا سال 1430 با نرخ پایین جمعیت ایران فقط 85 میلیون خواهد بود.!
    محققان گسترش سبک زندگی غربی در جامعه را اصلی ترین دلیل کاهش رشد جمعیت در ایران می دانند.
    به موازات سیاست دولت, مبنی بر کاهش رشد جمعیت در دهه هفتاد،نشان دادن مشکلات خانواده های پر جمعیت در برخی سریال های طنز صدا و سیما، به اتفاق افتادن این امر کمک کرد.
    صدا و سیما با نمایش زن موفق با تحصیلات دانشگاهی،دارای شغل بیرون از خانه،مجرد و یا در صورت متاهل بودن با یک یا دو فرزند
    به عنوان معیار زندگی مطلوب، این روند را تا به امروز ادامه داده است.
    در این بین پخش انیمیشن ها و سریال های متعدد خارجی از صدا وسیما که مملو از زندگی های مجردی،خانواده های تک والدینی بوده است.
    خدای من تو قرآنش و خدای من صادقه .میگه به خاطر ترس از مباحث اقتصادی بچه کشی نکنید. من بهتون روزیش رو میرسونم.
    نگاه صرف جنسی به ازدواج و مشکلات اقتصادی ناشی از بالا رفتن
    هزینه های عروسی، مسکن و زندگی روزمره که نتیجه تفکر لیبرالی و افزایش سطح توقع میباشد , موجب شده است که بسیاری از جوانان ترجیح دهند با امتنا از ازدواج نیاز جنسی خویش را با هزینه های کمتر برآورده سازند.
    این موضوع باعث شده است که تشکیل خانواده به اولویت چندم بسیاری از جوانان تبدیل شود.
    عرف مضحک من و شما و سبک زندگی مضخرف من و شما اسلامی نیست.
    به سادگی میشه ازدواج کرد تو اسلام. انقدر که ساده گرفتن.
    کار به جایی رسیده است که با گسترش پدیده باربی بودن
    نگرش مردان درباره ی زیبایی دختران تعغییر کرده و موجب شده بسیاری از زنان از بیم از دست دادن تناسب اندام،از بچه دار شدن و یا شیر دادن نوزادان خود خودداری کنند.
    در ایران پس از انقلاب ، انتخاب شعار فرزند کمتر زندگی بهتر دولت سازندگی از سویی و از سویی دیگر گسترش مصرف گرایی و تبلیغ و تشویق مردم به مصرف بیشتر به جهت چرخیدن چرخ های دولت سرمایه سالار ، کم کم موجب تبدیل جامع ی انقلابی به جامعه مصرفی شده و دانسته یا ناداسته زمینه را برای کاهش رشد جمعیت آماده کردن.
    آیا جمهوری اسلامی در نهایت میتواند موفق به ایجاد اراءه الگوی دینی که مدعی آن بوده است بشود؟

  • #313

    حسین

    با سلام به همه اعضاء
    موسسه اندیشه مسطور و عمار ولایت 3 سال است در زمینه جمعیت فعالیت می کند کسانی که تمایل دارند از تولیدات و بروشورهای جمعیت استفاده کنند می توانند به سایت اندیشه مسطور مراجعه کنند
    این موسسه تا به حال توانسته است 6دوره تربیت کارشناس جمعیت را در قم و مشهد برگزار نماید
    موفق باشید

  • #312

    م بانو

    بسیار عالی، به نظرم رسانه ها در فیلم ها و سریالها باید بیشتر روی این موضوع کار کنند، یکی از مشکلات تک فرزندی است که علاوه بر مشکلات کاهش جمعیت، منجر به لوس شدن فرزندان و عدم استقلال نسل بعدی می شود. همچنین تصور کنید اگر همه تک فرزند باشند، در دهه های آینده کلماتی مانند عمو، عمع، دایی و خاله را باید در فرهنگ لغات جستجو کرد چون نسل بعدی تک فرزندان، هیچ کدام از این ها را نخواهد داشت

  • #311

    بانو

    سلام، یه کلیپ خیلی جالب از حاج آقا پناهیان درباره‌ی اهمیت افزایش جمعیت:
    http://bayanmanavi.ir/post/2245

  • #310

    زارعزاده

    باسلام؛
    من در سالهای اخیر با کتابی بنام "کمیته 300 کانون توطیه های جهانی" نوشته دکتر جان کولمن( که زمانی یک مامور اطلاعاتی حرفه ای بود و به مدارک محرمانه ای دسترسی داشت) آشنا شدم که به چاپ شانزدهم خود رسیده است. در این کتاب به نقش دستهای پشت پرده قدرتهای غربی در سیاست تشکیل نظم نوین جهانی با اصلاحاتی در:کنترل وکاهش جمعیت دنیا،سیطره بر رسانه ها،تولیدوگسترش مصرف موادمخدر،ایجاد جنگ وکشتار بین المللی و قبیله ای ،بحران آفرینی های اقتصادی،اجتماعی،هویتی و...،ایجاد اختلالات زیست محیطی،نفوذ در نهادها وسازمانهای بین المللی وشکل دهی سازمانهایی از قبیل سازمان ملل،شورای امنیت ، دیوان حقوقی لاهه،سازمان تجارت جهانی، بانک جهانی،ناتو،سازمانهای تروریستی و...در کل سیطره ی اختاپوسی خود برامور اقتصادی،سیاسی ،مذهبی،فرهنگی،اجتماعی و زندگی مردم جهان.
    توصیه میکنم که حتما کتاب را مطالعه نمایید.

  • #309

    شکرا...

    سلام خسته نباشید به عنوان یک خانواده ایرانی و شیعه برای همه ما دلپذیر و خوشایند است که تعداد فرزندان زیاد باشد وهمگی از شور ونشاط دور هم بودن لذت ببریم واین مسئله زمانی بیشتر چشمگیر میشود که یک مشکلی در خانواده بوجود بیاید وبا همکاری وهمدلی اعضای خانواده مشکل حل شود . خیلی ها را میشناسیم که علاقه زیادی به داشتن فرزند زیاد دارند ولی چه کنیم که مشکلات متعدد مانع این مسئله میشوند: مدرسه (که انواع مختلفی پیدا کرده واختلاف طبقاتی را به وضوح نشان میدهد) ،هزینه دارو ،خوراک وپوشاک (شما چند نفر راسراغ دارید که که غیر از نان خشک غذایی ندارند و یا تعداد وصله های لباسشان چند تاست)هزینه ازدواج و جهیزیه و... اگر این مسائل حل شود خانواده ایرانی دوست دارد که بر سر سفره شلوغ غذا بخورد

  • #308

    علی احدی

    سلام خسته نباشید خیلی جالبه ممنون...

  • #307

    حسین

    با سلام
    دوستان کتاب کنترل جمعیت یا انقراض نسل شیعه از چاپ خارج شد علاقه مندان می توانند به سایت Www.ammarevelayat.com مراجعه نمایند.

  • #306

    ر

    باسلام وخسته نباشید.مطالب سایتتون خیلی جالبه ومن ازشون خیلی استفاده می کنم ولی مطالبوخیلی دیربه دیرعوض میکنیدمطالب روزخیلی کمرنگه توسایتتون.خسته نباشیداجرکم عندالله...

    ***** پاسخ *****

    سلام. ممنون از لطفتون. مدیریت این سایت کار اصلی من نیست. کار اصلی من تحصیل و فعالیت علمی است. این سایت رو به عنوان پل ارتباطی و برای در دسترس بودنم برای مخاطبان ایجاد کردم. البته مطالب خوب و مفید هم برای عموم منتشر می‌کنم ولی فقط در حدی که به کار اصلی‌ام (تحصیل و فعالیت علمی) لطمه نزند. بیش از آن فرصت نمی‌کنم.

  • #305

    بانو

    "واقعاً کار بشود، کار فکری بشود؛ عوامل کاهش جمعیّت و موجبات افزایش جمعیّت به نحو مطلوب و با اعتدالِ متناسب، درست سنجیده بشود، مطرح بشود [تا] اقناع بشوند افکار نخبگان. در این زمینه خب الان عامّه ی مردم، بعضی‌ها متدیّنند، بعضی ها متعبّدند، وقتی گفته میشود، میروند سراغ باروری بیشتر؛ لکن نخبگان جامعه باید قانع بشوند، باید مسئله را قبول کنند؛ اگر نخبگان قبول کردند، کار سهل میشود، کار فرهنگ سازی آسان میشود. در این زمینه ها ان‌شاء الله بایستی آقایان تلاش کنید و امیدواریم ان‌شاء الله موفّق باشید."
    بخشي از پيام رهبر انقلاب به همايش ملي تغييرات جمعيتي

  • #304

    بانو

    "فرهنگ سازی در این مسئله(افزايش جمعيت) مثل خیلی از مسائل دیگر اجتماعی، حرف اوّل را میزند؛ باید فرهنگ سازی بشود که متأسّفانه امروز این فرهنگ سازی نیست، تعطیل است؛ با اینکه گفته شده، ما هم گفته ایم، دیگران هم گفته اند، در مجلس هم مطرح شده، بعضی ‌ها هم کم و بیش اینجا و آنجا بحث میکنند، لیکن کار فرهنگی به معنای صحیح انجام نگرفته."
    بخشي از پيام امام خامنه‌اي به همايش ملي تغييرات جمعيتي(9 آبان 92)

  • #303

    س. م. ح. صدری

    با توجه به تأکید رهبری نکات مهم:
    ۱. بحث کنترل جمعیت در زمان رضاشاه تقریباً 70 سال پیش به دست استعمارگران با هدف از بین بردن نسل تشیع مطرح و شروع شد.
    ۲. سال 91 برای اولین بار تعداد کلاس اولی‌های سنی و شیعه یکی شد.
    ۳. با تخمین‌های صورت گرفته 12 سال آینده جمعیت سنی و شیعه برابر می‌شود.
    ۴. نمایندگان سنی مجلس از 4 نفر به 30 نفر افزایش یافته.
    ۵. حضرت آقا در جلسه‌ی خصوصی فرمودند: هر کس من را به عنوان ولی قبول دارد واجب است فرزند بیاورد.

  • #302

    فریدون دلگشا

    خیلی جالب است خسته نباشید

  • #301

    سید

    مطالب ارزنده است. اما به آن بحث از سخنان اخیر رهبری که اقناع ذهن نخبگان (اعمّ از حوزه و دانشگاه) است، بیشتر بپردازید و به نظر حقیر. تحدید نسل ایرانی را محور اصلی قرار دهید نه بحث شیعه و سنی.
    دلیل آن هم این است که برخی شیعه های کم تعصب تر با این بحث ها از هدف مورد نظرمان دور می شوند و به این موضوع بی رغبت می شوند که البته تعدادشان هم اکثریت یا گروهی بزرگ است. اکثر مردم امروزه در کنار تبعیت مذهبی استدلال علمی هم می خواهند که شما هم توانمند در این بحث می باشید.
    حرف شما و ما و همه دوستان حق است. پس ترسی از بیان آن نیست. اما چگونگی بیان یک حرف در نتیجه آن همیشه تأثیر به سزا و غیرقابل انکار دارد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0 / 5000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 5000 حرف باشد

مطالب برگزیده

جمهوری اسلامی ایران تبیین ضرورت تشکیل حکومت اسلامی در زمان غیبت


زنان و ازدواج پاسخ به چند ابهام درباره‌ی زنان و ازدواج در آیین اسلام


حجاب ده تلنگر درباره‌ی حجاب و عفاف


شراب یک لحظه مستی، یک عمر پستی! (شراب‌خواری)


یوسف علیه‌السلام علاقه به هم‌جنس زیبارو


دوستش دارم دوستش دارم (سلسله مقالات)


آزادی جنسی غربی چرا نباید در آزادی جنسی از غرب و اروپا که الگوی پیشرفت و تمدن هستند پیروی کنیم؟


عصبانیت چگونه عصبانیت خود را کنترل کنم؟


خودشناسی چگونه می‌توانم خودم را بشناسم و بحران هویت را پشت سر بگذارم؟


استخاره، آری یا نه، چرا و چگونه؟ استخاره، آری یا نه؟ چرا و چگونه؟


چگونه خوش‌تیپ و امروزی و در عین حال باحجاب باشم؟ چگونه خوش‌تیپ و امروزی و در عین حال باحجاب باشم؟


چرا خدا مشکل همه‌ی بنده‌هاشو حل می‌کنه جز ما؟! چرا خدا مشکل همه‌ی بنده‌هاشو حل می‌کنه جز ما؟!


چرا فقط اسلام؟! چرا ادیان دیگر نه؟! چرا فقط اسلام؟! چرا ادیان دیگر نه؟!


حسین علیه‌السلام در مصاف ابلیس حسین علیه‌السلام در مصاف ابلیس


رنج پُرارج (عادت ماهانه) رنج پُرارج (عادت ماهانه)


هدف آفرینش انسان هدف آفرینش انسان


حالا کی بهشت و جهنم رو دیده؟!! حالا کی بهشت و جهنم رو دیده؟!!


رجعت، افسانه یا حقیقت؟! رجعت، افسانه یا حقیقت؟!


حکم خشن سنگسار چگونه با عقل و فطرت انسانی سازگار است؟ حکم خشن سنگسار چگونه با عقل و فطرت انسانی سازگار است؟


آیا حکم اسلامی ارتداد با آزادی اندیشه و حقیقت‌جویی منافات ندارد؟! آیا حکم اسلامی ارتداد با آزادی اندیشه و حقیقت‌جویی منافات ندارد؟!


چگونه این چشم صاحب‌مرده را کنترل کنم؟ چگونه این چشم صاحب‌مرده را کنترل کنم؟


چگونه توبه‌ای پایدار و شکست‌ناپذیر داشته باشم؟ چگونه توبه‌ای پایدار و شکست‌ناپذیر داشته باشم؟


چرا امام خامنه‌ای؟ چرا امام خامنه‌ای؟


کنترل جمعیت یا انقراض شیعه؟! کنترل جمعیت یا انقراض شیعه؟!


شبهه‌ای درباره‌ی نماز و پاسخ آن شبهه‌ای درباره‌ی نماز و پاسخ آن


بررسی روزه‌ی دختران نه ساله + گفت‌وگو باچند فرشته‌ی نوبالغ بررسی روزه‌ی دختران نه ساله + گفت‌وگو باچند فرشته‌ی نوبالغ


هنری به نام «امر به معروف و نهی از منکر» هنری به نام «امر به معروف و نهی از منکر»


حقیقت دعا و اسرار اجابت حقیقت دعا و اسرار اجابت


شب قدر و معمای سرنوشت شب قدر و معمّای سرنوشت


20 راز در زندگی مشترک 20 راز در زندگی مشترک