چهارشنبه, 04 ارديبهشت 1404

شناسه پیام‌رسان‌ (ایتا، روبیکا و سروش)
h_shad_ir@

 کانال سایت در پیام‌رسان سروش
hshadir@

من اگر آمریکا بودم...!

با نام خدا

(به بهانه‌ی فیلم اهانت‌آمیز آمریکایی به مقدسات اسلام)

من اگر آمریکا بودم، برای نابود کردن دشمنانم اولاً هرگز از ابزار سُست اهانت و فحش استفاده نمی‌کردم؛ چون توهین مثل تُف سربالا است؛ برمی‌گردد و گَندش به صورت خود آدم می‌ماند.

ثانیاً اگر هم می‌خواستم توهین کنم، به امام زمان شیعیان توهین می‌کردم تا با دویست میلیون شیعه طرف باشم نه این‌که به پیامبر مسلمانان توهین کنم و با بیش از یک میلیارد مسلمان روبه‌رو باشم و جهانی بر سرم خراب شود.

ثالثاً کمی اوضاع جهانی را سبک و سنگین می‌کردم و در شرایط مناسبی توهین می‌کردم نه در این اوضاع نابسامان بیداری اسلامی و اجلاس سران کشورهای عدم تعهد.

راستی دشمن ما چرا این‌قدر نادان است؟! مگر استراتژیست و متخصص و مشاور مسائل سیاسی و اجتماعی و دیپلماسی و غیره و غیره کم دارند که مطالب به این روشنی را نمی‌فهمند و مثل یک مونگول اشتباه می‌کنند؟!

به تحلیل من، این اشتباه بزرگ که در این اوضاع نابسامان آمریکا و اسرائیل، ضربه‌ی نابود کننده‌ای بود بر پیکر این دو، در اثر نادانی و حماقت نیست؛ بلکه نشانه‌ی عجز و بیچارگی است؛ نه این‌که ندانند توهین به ضرر خودشان است، بلکه غیر از توهین کار دیگری از دستشان برنمی‌آید!

تاکنون دیده‌اید یک مخالف، وقتی دستش از هرجا بریده می‌شود و عجز و ناتوانی سراپایش را می‌گیرد، به توالت‌های عمومی پناه می‌برد و پشت در آن «مرگ بر فلانی» و «درود بر فلانی» می‌نویسد؟! این کار آمریکا دقیقاً مثل شعار نوشتن پشت در توالت بود. با این کار آبروی خودش را برد و نشان داد چه هراس عظیمی از اسلام در دل دارد!

نگویید: «فیلم‌سازی در هالیوود کجا و شعار نویسی پشت در توالت کجا؟!»، با پیشرفت علم و تکنولوژی، «توالت» هم پیشرفت کرده! مگر ندیدید که بعضی‌ها از وبلاگ هم به عنوان توالت استفاده می‌کنند و بدون نام و نشان وبلاگ راه‌اندازی می‌کنند و دلشان را با توهین‌های پشت درش خوش می‌کنند؟!

الهی، به ما عقل و درایتی ده تا همیشه حقیقت‌جو و باانصاف باشیم!

و شجاعت و صلابتی ده تا از رویارویی مستقیم با مخالف نهراسیم!

و ادبی ده تا از نوشتن شعار توهین‌آمیز پشت در توالت وبلاگ شرم کنیم!

آمین!

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره
  • #391

    رفیق sh

    با سلام
    انسان عاقل راه پبش پای دشمن قرار نمی دهد.ندانسسته،نمی گویم تعمدی، توهین به امام عصر-عجل الله تعالی فرجه الشریف- را پیشنهاد ندهید.بصیرت دارید اما نیازمند تعمیق است.

    ***** پاسخ *****

    علیکم السلام
    نگران پیشنهاد بنده نباشید، دشمنان ما بیش‌تر از ما امام زمان علیه‌السلام را می‌شناسند و به خوبی خطر او را حس می‌کنند. سخن فوکویاما در معرفی شیعه را نشنیده‌اید؟!
    دشمن برای توهین به امام عصر منتظر پیشنهاد بنده نیست. حتماً می‌دانید که به امام عصر علیه‌السلام بیش‌تر از پیامبر (ص) توهین شده است، آن هم از طرف آمریکا و هالیوود.
    غرض، نشان دادن حماقت دشمن است.
    ممنون که بنده را صاحب بصیرت سطحی می‌دانید، در این روزگار بصیرت سطحی هم نعمتی است.

  • #389

    از دوستانتان

    با سلام و عرض ادب
    نظرات و تحلیل ها بد نیست اما می توانید با مطالب و تحلیل های متقنتر بازدیدکنندگانتان را بیشتر یاری بفرمایید
    ضمنا به نظر حقیر استفاده از کلماتی چون مونگول و ... که نوعا کلمات کوچه بازاری هستند مناسب شأن این مقال نمی باشد
    " يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللـهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِيدًا ﴿الأحزاب ٧٠﴾"
    با تشکر

    ***** پاسخ *****

    علیکم السلام
    از حسن نظر حضرت‌عالی درباره‌ی تحلیل مطرح شده در این نوشتار تشکر می‌کنم ولی به نظر من اصلاً تحلیل جالب و ذی‌قیمتی نیست؛ چون اصلاً تحلیل نیست. تحلیل یعنی باز کردن گره یک معمای فکری با موشکافی‌های دقیق عقلی و استدلالی؛ در حالی که یادداشت فوق، بیان عیان است؛ چیز پنهانی را رو نکرده و گرهی را نگشوده است. حرکت‌های سست و ضعیف آمریکا خوارتر از آن است که نیاز به تحلیل‌های پیچیده داشته باشد.
    دست کثیف دشمنان برای همه رو شده است، نیازی نیست من در این باره مطلب بنویسم. هدف اصلی من از تحریر این یادداشت، بخش پایانی آن است؛ قضیه‌ی شعارنویسی توهین‌آمیز پشت در توالت وبلاگ!
    ضمناً این سبک بنده (استفاده‌ی حساب شده از عبارات کوچه‌بازاری در یک متن جدی) چیز جدیدی نیست؛ کسان دیگری هم این‌چنین می‌نویسند. شاید شما نپسندید ولی طرفداران زیادی دارد.
    در ضمن، دوستان من معمولاً خودشان را معرفی می‌کنند و غالباً با نام حقیقی با من ارتباط برقرار می‌کنند، اگر نخواهند مطلبشان با نام حقیقیشان برای عموم منتشر شود، تذکر می‌دهند و بنده هم اطاعت می‌کنم.

  • #388

    مهدی

    واقعا عالی بود دست مریزاد

  • #387

    سید محمد مهدی صدری

    با سلام و تقدیم احترام
    الحمد لله الذی جعل اعدائنا من الحمقـــاء.
    موفق باشید

  • #386

    نمازی

    مرگ بر امریکا. مرگ بر اسراییل. خدا به حق پیامبر خوار و ذلیلشون بکنه

  • #385

    موج

    به پوزه سگي درياكثيف نميشود! توهين به پيامبر دليل بر بد بودن اسلام و پيامبر نيست بلكه بيشتر باعث شناخته شدن اسلام و باعث تحقيق و تجسس اسلام شناسان است.

  • #384

    حسین

    من هم تعجب می کنم در این عصر ارتباطات چرا این کارهارو کردند؟!!
    خوشحال میشم به وبلاگ (همیار مهدی (عج)) تشریف بیارید www.hamyaremahdi.blogfa.com

  • #383

    حسین مولا

    آمریکا در واقع همان آغ ریکا میباشد که با شستن تمیز شده و می رود اما حیف است برای شستن آن آبی مصرف شود پس خودتان را اذیت ندهید. پارس کردن در ذات سگ است و کاریشم نمیشه کرد.

  • #382

    خ نوروزی

    من اگر مسلمان واقعی بودم هیچ‌وقت به کشور بی‌هویت و جنایتکاری مثل آمریکا اجازه نمی‌دادم که به هویت من، به پیامبر من توهین کند؛ چون به نظر من خود مسلمانان با آتوهایی که به اونا دادن اجازه‌ی این کارو امضا کردن براشون.

  • #381

    ارادتمند

    با سلام، قلم زیبایی دارید.
    منظورتون از وبلاگ، وبلاگ خاصی است یا به‌طور کلی ناهنجاری‌های مغرضانه در فضای سایبری را می‌گویید؟

    ***** پاسخ *****

    سلام، ممنون از لطفتون. بله وبلاگ خاصی مدنظر است. از طریق ایمیل یا پیامک (در بخش تماس با من) مطرح کنید تا به صورت خصوصی برایتان ارسال کنم.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0 / 5000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 5000 حرف باشد

مطالب برگزیده

جمهوری اسلامی ایران تبیین ضرورت تشکیل حکومت اسلامی در زمان غیبت


زنان و ازدواج پاسخ به چند ابهام درباره‌ی زنان و ازدواج در آیین اسلام


حجاب ده تلنگر درباره‌ی حجاب و عفاف


شراب یک لحظه مستی، یک عمر پستی! (شراب‌خواری)


یوسف علیه‌السلام علاقه به هم‌جنس زیبارو


دوستش دارم دوستش دارم (سلسله مقالات)


آزادی جنسی غربی چرا نباید در آزادی جنسی از غرب و اروپا که الگوی پیشرفت و تمدن هستند پیروی کنیم؟


عصبانیت چگونه عصبانیت خود را کنترل کنم؟


خودشناسی چگونه می‌توانم خودم را بشناسم و بحران هویت را پشت سر بگذارم؟


استخاره، آری یا نه، چرا و چگونه؟ استخاره، آری یا نه؟ چرا و چگونه؟


چگونه خوش‌تیپ و امروزی و در عین حال باحجاب باشم؟ چگونه خوش‌تیپ و امروزی و در عین حال باحجاب باشم؟


چرا خدا مشکل همه‌ی بنده‌هاشو حل می‌کنه جز ما؟! چرا خدا مشکل همه‌ی بنده‌هاشو حل می‌کنه جز ما؟!


چرا فقط اسلام؟! چرا ادیان دیگر نه؟! چرا فقط اسلام؟! چرا ادیان دیگر نه؟!


حسین علیه‌السلام در مصاف ابلیس حسین علیه‌السلام در مصاف ابلیس


رنج پُرارج (عادت ماهانه) رنج پُرارج (عادت ماهانه)


هدف آفرینش انسان هدف آفرینش انسان


حالا کی بهشت و جهنم رو دیده؟!! حالا کی بهشت و جهنم رو دیده؟!!


رجعت، افسانه یا حقیقت؟! رجعت، افسانه یا حقیقت؟!


حکم خشن سنگسار چگونه با عقل و فطرت انسانی سازگار است؟ حکم خشن سنگسار چگونه با عقل و فطرت انسانی سازگار است؟


آیا حکم اسلامی ارتداد با آزادی اندیشه و حقیقت‌جویی منافات ندارد؟! آیا حکم اسلامی ارتداد با آزادی اندیشه و حقیقت‌جویی منافات ندارد؟!


چگونه این چشم صاحب‌مرده را کنترل کنم؟ چگونه این چشم صاحب‌مرده را کنترل کنم؟


چگونه توبه‌ای پایدار و شکست‌ناپذیر داشته باشم؟ چگونه توبه‌ای پایدار و شکست‌ناپذیر داشته باشم؟


چرا امام خامنه‌ای؟ چرا امام خامنه‌ای؟


کنترل جمعیت یا انقراض شیعه؟! کنترل جمعیت یا انقراض شیعه؟!


شبهه‌ای درباره‌ی نماز و پاسخ آن شبهه‌ای درباره‌ی نماز و پاسخ آن


بررسی روزه‌ی دختران نه ساله + گفت‌وگو باچند فرشته‌ی نوبالغ بررسی روزه‌ی دختران نه ساله + گفت‌وگو باچند فرشته‌ی نوبالغ


هنری به نام «امر به معروف و نهی از منکر» هنری به نام «امر به معروف و نهی از منکر»


حقیقت دعا و اسرار اجابت حقیقت دعا و اسرار اجابت


شب قدر و معمای سرنوشت شب قدر و معمّای سرنوشت


20 راز در زندگی مشترک 20 راز در زندگی مشترک