آقای روحانی، وعده‌ی صد روزه‌ی جدیدتان چند اشکال فنی دارد!

وعده‌ی دروغین صد روزه حسن روحانیآقای روحانی، وعده‌ی صد روزه‌ی جدیدتان چند اشکال فنی دارد:

۱. آقای رئیس‌جمهور، اگر می‌بینید رقبایتان ـ مانند آقای رئیسی و قالیباف ـ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده‌اند و طرح‌ها و برنامه‌های جدید کوتاه‌مدت و بلندمدت ارائه می‌کنند، برای این است که آن‌ها اعتقاد دارند شما لایق ریاست جمهوری نیستید و نباید این مسؤولیت بیش از این بر عهده‌ی شما باشد؛ زیرا شما در این چهار سال ریاست، با بی‌تدبیری خود، کشور را در یک وضعیت خطرناکی قرار داده‌اید. آن‌ها برای نجات کشور از این وضع اسف‌بار فکر کرده‌اند و بررسی‌های کارشناسانه انجام داده‌اند و برنامه‌ریزی کرده‌اند و طرح‌های کوتاه‌مدت و بلندمدتی فراهم آورده‌اند. شما دیگر چرا با دیدن رقبا و طرح‌ها و برنامه‌هایشان جوگیر شده‌اید و مانند آن‌ها برنامه‌ی صد روزه و غیر صد روزه ارائه می‌کنید؟! نکند شما هم می‌خواهید کشور را از وضعیتی که خودتان به وجود آورده‌اید نجات دهید؟! دیگران می‌خواهند کشور را از دست شما و کارهایتان نجات دهند؛ آیا شما هم می‌خواهید کشور را از دست خودتان نجات دهید؟!!

اگر می‌خواهید موضعی منطقی اخذ کنید، باید از عملکرد گذشته و از طرح‌ها و برنامه‌های جاری خودتان دفاع کنید و بر ضرورت تداوم آن‌ها پافشاری کنید؛ نه این‌که قاطی دیگران شده و علیه خود و خراب‌کاری‌های خودتان بشورید!!!

۲. اگر خراب بودن اوضاع کشور را قبول دارید و می‌پذیرید که در دوره‌ی گذشته، بی‌تدبیری و کم‌کاری کرده‌اید، ولی با این حال گمان می‌کنید که شما تنها کسی هستید که می‌توانید خطاهای گذشته را جبران کنید و کشور را از این بیماری حاد رهایی ببخشید، در این فرض، چرا گمان می‌کنید ملت ایران باید دوباره به شما اعتماد کند؟! واقعاً فکر می‌کنید این کار عاقلانه است؟! مگر نه این است که آزموده را آزمودن خطا است؟!!

۳. بر فرض که مردم ایران یک بار دیگر به شما اعتماد کرد و شما و برنامه‌ی صد روزه‌تان را بر دیگران و برنامه‌هایشان ترجیح داد، چه تضمینی وجود دارد که دوباره بعد از چهار سال دیگر برنگردید و نزنید زیر وعده‌ی صد روزه‌تان و آن را با وعده‌ی گزارش صد روزه تحریف نکنید؟!!

نه جانم! همه‌ی ملت ایران داستان چوپان دروغ‌گو را در کتاب دبستان خود خوانده‌اند و هنوز آن را به یاد دارند و دیگر گول نخواهند خورد. یقین بدانید که به هیچ قیمتی دیگر به شما رأی نخواهند داد!

۴. اگر شما مرد کار بودید و اگر واقعاً دلتان به حال مملکت می‌سوخت، هرگز وعده‌ی صد روزه نمی‌دادید و برنامه‌ی صد روزه‌تان را برای دوره‌ی بعد نمی‌گذاشتید؛ بلکه همین الآن آن را اجرا می‌کردید. شما تا پایان کار دولت فعلی و تا تحویل سکان ریاست به رئیس جمهور جدید بیش از صد روز فرصت دارید؛ اگر واقعاً فکر می‌کنید برنامه‌ی صد روزه‌ی جدیدتان می‌تواند حال کشور و مردم را خوب کند، بسم الله از همین الآن اجرایش کنید!!

آقای حسن روحانی، یا شما واقعاً از خرد و دانایی تهی هستید، یا این‌که از فرط توهم دانایی، ملت ایران را نادان و احمق فرض کرده‌اید!

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره
  • #1256

    صدیقه

    سلام
    ۱- دادن برنامه و گزارش 100 روزه برای هر دوره کاری سیاسی در بیشتر کشورها امری معمول است.
    می توانید بررسی کنید.
    ۲- ایشان کشور را در حالی تحویل گرفتند که قیمت ارز 3 برابر شده بود و تورم بالای 30 درصد بود.
    مرتب تهدید می شدیم و پول نفت را نمی توتنستیم دریافت کنیم.
    کشور چین پول نفت ما را در بانکهایش با هزینه زیاد نگهداری می کرد!!!! به جای دادن سود!!!!! و در قبال تصفیه ما را مجبور به خرید کالاهای درجه 3 می کرد.
    شخص خودم به دلیل استفاده از اقلام پزشکی چینی در بیمارستان دچار مشکلات جدی شدم.
    ۳- ما وارد کننده گندم و برنج هندی نامرغوب (به همان دلیل و اینبار سوء استفاده هند) بودیم که الان به مرز صادرات گندم رسیده ایم.
    ۴- ما وارد کننده بنزین بودیم و الان به مرز خودکفایی نزدیک شده ایم.
    ۴- در همین دوره قیمت نفت یک سقوط شدید را تجربه کرد که می توانست کشور را دچار بحران شدیدی نماید.
    ۵- در این مدت دولت بدون آنکه مطرح کند از همین درامد هزینه جنگ در سوریه را هم داده است چه کسی است که نداند؟!؟
    موارد متعدد است و تقریبا همه کسانی که پیگیرند و دسترسی به فضای رسانه ای دارند می دانند. اگر تجاهل نکنند!!!!
    جناب آقای رئیسی تا مدت کوتاهی به انتخابات ادعا می کردند می خواهند در خدمت آستان حضرت رضا (ع) باشند. چگونه یک مرتبه برنامه چنین و چنان تهیه کردند؟
    فرآیند تدوین، بررسی، بازنگری و تصویب برنامه ششم حدود یک سال و نیم در دولت و مجلس طول کشیده است و در واقع برنامه هر دولتی در 4 سال آینده خواهد بود و تفاوت صرفا در نحوه اجرا آن هم در جاهایی که قانون انعطاف دارد خواهد بود.
    هیچ کدام از این افراد سوپر من نیستند که بتوانند همه مشکلات را با هم حل کنند اگر می گویند نمی گویم دروغ می گویند می گویم غلو می کنند.
    حتی برنامه ششم و حتی سند 1404 با شرایط پاییین بهره وری کشور بلند پروازانه است. دولت برنامه سبک تری داده بود مجلس آن را سنگین تر کرد.
    هر کدام از ما می توانیم بنابر سلیقه یا حس عاطفی یا اعتقادی یا .... اولویتهای نامزدها یکی را انتخاب کنیم.
    اما یادمان باشد آخرتمان را به دنیای کسی نفروشیم و منصف باشیم.
    اینها را نوشتم چون دیدم لباس اهل دین را بر تن دارید. گفتم خواهر کوچکی به برادر بزرگ دینی اش وظیفه امر به معروف را به جا آورد.
    شاید من بر خطا باشم.
    اگر اینگونه بود بگذارید و بگذرید و حلال کنید.
    الله اعلم!
    به امید پیروزی حق و راستی
    به امید ظهور احیا کننده راستین حق و راستی

    ***** پاسخ *****

    سلام
    با توجه به موضوع این یادداشت، تنها به نکته‌ی اولتان پاسخ می‌دهم. برای پاسخ نکات دیگرتان انگیزه و فرصت لازم را ندارم.
    گفتید ارائه‌ی برنامه و گزارش صد روزه در بسیاری از کشورها مرسوم است. عرض می‌کنم:
    ۱. مرسوم و معمول بودن کاری در جای دیگر دلیل موجهی برای انجام آن کار برای من نیست. اگر من می‌خواهم کاری را از دیگران تقلید کنم و کارم تقلید کورکورانه نباشد؛ بلکه تقلید آگاهانه باشد، باید ملاک و معیار آن کار را به دست آورم. اگر ملاک و معیاری روشن و منطقی برای انجام آن کار به دست نیاورم کارم تقلید کورکورانه به حساب خواهد آمد.
    ۲. این برنامه را کسی ارائه می‌کند که دولت مستقر نباشد و در پی ایجاد تغییر در برنامه‌های جاری و وضعیت کنونی باشد. دولت مستقر نیز اگر بخواهد برنامه‌ای جدید ارائه کند باید بپذیرد که برنامه‌های پیشین نقص داشته و تداوم آن‌ها به صلاح نیست؛ اما آقای روحانی در عین حال که بر درستی برنامه‌های پیشین پافشاری می‌کند و می‌خواهد آن‌ها را ادامه دهد، در عین حال وعده‌ی برنامه‌ی صد روزه می‌دهد! این پارادوکس است که مایه‌ی تعجب است!
    ۳. وعده‌ی برنامه و گزارش صد روزه از کسی پذیرفته است که به وعده‌ی صد روزه‌ی پیشینش عمل کرده باشد. همان‌طور که در متن اشاره کرده‌ام، باور کردن سخن چوپان دروغ‌گو بی‌خردی است.
    ۴. ارائه‌ی گزارش صرف که اهمیتی ندارد. هر کسی هر اندازه کار مثبت یا حتا منفی کرده باشد، می‌تواند بعد از ده روز نیز گزارش بدهد. گزارش خالی که هنر نیست! منظور از گزارش مصطلح، تبیین موفقیت‌ها و نمایش کارآیی برنامه‌ها است. این معنا از «گزارش صد روزه» مساوی است با «حل همه‌ی مشکلات یا بخش قابل توجهی از مشکلات در صد روز»؛ بنابراین بازی با الفاظ چیزی را عوض نمی‌کند. این‌که آقای روحای وعده‌ی صریح خود مبنی بر حل مشکلات و ایجاد تحول در صد روز را به صرف ارائه‌ی گزارش عملکرد در صد روز تقلیل داد، چیزی جز بازی ناشیانه با الفاظ نبود.

  • #1255

    ابدال

    میگن حاج آقا رییسی چطور میخواد وام ازدواج جور کنه .
    یکی از کارای آقای رییسی همینه که دست این وام بگیرهای میلیاردی که وام با سود صفر درصد میگیرن رو کوتاه کنه و نگذارد وام های چند هزار میلیاردی گرفته بشه.
    تو این یک سال که تولیت آستان قدس رضوی رو داشته همه متوجه شدن که حاج آقا دزد گیر خوبیه .
    برای همینه که نمی خوان رییس جمهور بشه.

  • #1254

    جورج هافن

    من قبلا طرفدار آقای روحانی بودم اما با توجه به حرف های شما و دیگر افراد باید سر تسلیم فرود آورم و بگویم اشتباه کردم.
    انشاالله خدا من را به خاطر طرفداری از این آقا ببخشد اما نمیدانم که چگونه توبه کنم در حالی که از شدت تنفر از این کارم میخواهم بترکم.
    اللهم اجعلنی من الاصحاب الرییسی
    یا مقلب القلوب ثبت قلبی الی طریقة الرییسی.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0 / 5000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 5000 حرف باشد