استقبال از رئیس‌جمهور روحانی!

بسم الله

آقای روحانی، رئیس جمهور محترم قرار است فردا (6 اسفند 93) سفری رسمی به استان قم داشته باشد. من هم می‌خواهم به استقبالش بروم. دوست داشتم وقتی در پای سخنرانی‌اش حاضر می‌شوم، نوشته‌ای در دست داشته باشم تا گویای حرف دلم باشد. نشستم و فکر کردم و این سه جمله را از بین حرف‌های دلم انتخاب کردم و بر روی کاغذ A3 پرینت گرفتم تا فردا در محضرش به دست بگیرم.

آقای روحانی، به کدام‌یک از وعده‌هایت عمل کردی؟!

آقای روحانی، تحریم‌ها ترک برنداشته، این عزت و اقتدار دولت جمهوری اسلامی است که ترک برداشته!

آقای روحانی، امسال سال فرهنگ است، نه بی‌فرهنگی!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پی‌نوشت:

در دیداری که آقای روحانی با مثلاً علما و فضلا داشت، مدیر حوزه، آیت الله حسینی بوشهری در سخنرانی خود با لحنی بسیار محترمانه و صمیمی به نابسامانی‌های فرهنگی کشور اشاره کرد و از جناب رئیس جمهور درخواست توجه بیش‌تر به این مسائل کرد. آقای حسینی بوشهری به استناد آیه‌ی شریفه‌ی «الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلاة و آتوا الزکاة و امروا بالمعروف و نهوا عن المنکر» گفت: «ما دوست داریم روحانیِ روحانی ما خود پرچمدار نماز، خود پرچمدار امر به معروف، و خود پرچمدار نهی از منکر باشد» که با صدای بلند تکبیر حضار تأیید و امضا شد.

اما جناب رئیس‌جمهور در سخنرانی خود از این بخش از صحبت‌های آقای حسینی بوشهری گلایه کرد و با کنایه گفت: چرا مصداق درست معروف و منکر را نمی‌شناسید؟ مگر توسعه و آبادانی کشور معروف نیست؟! مگر ایجاد اشتغال و نجات محیط زیست معروف نیست؟! چرا فقط دو تا حکم شرعی (یعنی نماز و حجاب و عفاف و مانند آن) را می‌بینید و این همه مصادیق مهم‌تر را نمی‌بینید؟! ما باید آمر به معروف و ناهی از منکر به معنای وسیع کلمه باشیم. دولت مسؤول اجرای امر به معروف و نهی از منکر است ولی تبیین و تشریح مصادیق معروف و منکر به عهده‌ی شما (حوزویان) است.

آقای روحانی با تغییر موضوع مورد انتقاد و با مغالطه‌ی «پاک کردن صورت مسأله» به این انتقاد جدی و محترمانه جاخالی داد. مثل این‌که ما از پدری انتقاد کنیم و به او بگوییم: «تو به وظیفه‌ی پدری خوب عمل نمی‌کنی زیرا به تربیت معنوی فرزندت بی‌توجه هستی و مراقب سلامت اخلاقی و ارتباطی او نیستی» و او جواب بدهد: «من پدر خوبی هستم چون به دنبال رفاه مادی فرزندم هستم و تلاش می‌کنم چیزی در این زمینه کم نگذارم». به چنین پدر مغلطه‌کاری باید گفت: این‌که شما در پی تأمین رفاه مادی فرزندت هستی خوب است و شما از این نظر پدر خوبی هستی، ولی موضوع انتقاد ما تربیت معنوی و سلامت اخلاقی فرزندت بود و تو از این جهت اهمال می‌کنی.

بله آقای روحانی، شکی نیست که توسعه و آبادانی اقتصاد و اشتغال و محیط زیست معروف است و اهمیت بالایی دارد، ولی موضوع انتقاد، فرهنگ دینی و روح معنوی جامعه است که دولت محترم مخصوصاً وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها اقدامی در راستای ارتقای آن انجام نمی‌دهد بلکه گویا همه‌ی تلاش خود را برای تخریب و تضعیف آن به کار بسته است. به تعبیر آیت‌الله علم‌الهدی، «اگر مقام معظم رهبری می‌فرمودند امسال سال ضد فرهنگ است، آیا در پرده‌دری فرهنگی بیش‌تر از این می‌شد کار کرد؟!»

آقای روحانی، توسعه و آبادانی سکولار و غربی چیزی نیست که ملت ایران به دنبال آن باشد؛ در زندگی به سبک اسلامی، دنیا و آخرت و ماده و معنا توأم و در کنار هم؛ بلکه در درون هم باید مورد توجه و عنایت قرار گیرند. بدون توجه مستقیم و جدی به معنویت و ارزش‌های اخلاقی و الهی، توسعه و آبادانی حقیقی و کامل محال است!

آقای روحانی از طرفی زیر بار انتقاد روحانیت نمی‌رود و آن‌ها را به کوته‌نظری متهم می‌کند و از طرف دیگر می‌گوید: «تبیین و تشریح مصادیق معروف و منکر به عهده‌ی شما است»! یعنی روحانیت و حوزه در تعیین مصادیق معروف و منکر یا باید هم‌فکر و هم‌نظر من باشند یا این‌که انتقادشان ناشی از کوته‌فکری است!

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره
  • #1032

    sahell

    واقعا، چرا این وجدان های بیدار زمان ریاست جمهوری امثال احمدی نژاد خواااااب بودند.

    ***** پاسخ *****

    چرا فکر می‌کنی خواب بودند؟!

  • #1031

    یه رفیق

    دیدار آقای روحانی با مجمع غیرقانونی محققین و مدرسین را که کارنامه‌ی شرم‌آوری در فتنه‌ی 88 دریافت کردند، نیز لحاظ کنید
    البته از نظر شما
    چون باب میل آقایون نیست غیر قانونیه
    و البته وقتی برخی اعضای جامعه مدرسین با استفاده غیر قانونی و بر خلاف نظر اکثریت بیانیه میدن که به اسم تمام حوزه تمام میشه دیگران حق ندارن اعلام اعتراض یا نظر کنن
    البته میدونم برای اینم صدتا توجیه ساختین
    خدا هم نمیتونه از پس توجیهات آقایون بر بیاد

    ***** پاسخ *****

    ۱. قانونی و غیرقانونی بودن چیزی نیست که به نظر من و شما بستگی داشته باشد. کمیسیون احزاب این برنامه‌ها و فعالیت‌های این گروهک را طبق معیارهای قانون جمهوری اسلامی ایران، غیرقانونی اعلام کرده است.
    ۲. صحبت از جامعه‌ی مدرسین نه در متن من آمده و نه در نظرهای کاربران دیگر؛ به چه مناسبت پای آن را وسط کشیده‌اید؟!
    حرف اگر منطقی باشد، نیازی به آسمان و ریسمان بافتن نیست!

  • #1030

    رهگذر

    در یک اقدام بی‌سابقه رئیس جمهوری پیشین ایران که برای شرکت در مراسم یادبود چهارمین سالگرد درگذشت نجم الدین اربکان، نخست وزیر پیشین ترکیه، به بورسای ترکیه رفته بود با خبرنگار شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی گفت‌و‌گو کرد.
    محمود احمدی نژاد در این گفت‌و‌گو که در حاشیه بازدید او از تبعیدگاه امام خمینی در بورسا ترکیه انجام شد، از حس خود از این بازدید و امام خمینی می‌گوید.این مصاحبه با میکروفونی با لوگوی بی‌بی‌سی فارسی انجام شده است.
    همچنین خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در ترکیه، تلاش می‌کند از احمدی نژاد درباره آینده سیاسی‌اش بپرسد که او سکوت می‌کند.
    http://alef.ir/vdchqzni-23n-6d.tft2.html?261876

    ***** پاسخ *****

    تکذیب مصاحبه احمدی‌نژاد با BBC +عکس
    در حالی که برخی منابع خبری، مدعی مصاحبه احمدی نژاد با بی بی سی فارسی شده اند، یک سایت خبری با انتشار عکسی نوشت که رییس جمهور سابق کشورمان از مصاحبه با این شبکه خودداری کرده است.
    صراط: 598 نوشت: محمود احمدي نژاد که در حاشيه بازديد از تبعيدگاه امام خميني(ره) در بورسا ترکيه با خبرنگاران در خصوص شخصيت امام خميني(ره) به صحبت مي پرداخت پس از پرسش سوال غيرمرتبط يکي از خبرنگاران درباره آينده سياسي اش با مشاهده لوگوي BBC فارسي بر روي ميکروفن سوال کننده، ضمن کنار زدن آن از پاسخ به سوال خبرنگار BBC فارسي امتناع ورزيد.
    اين در حالي است که با توجه به جهت گيري بي بي سي فارسي، مطمئنا خبرنگار بي بي سي پرسشگر سوال اول يعني سوال در مورد شخصيت حضرت امام خمینی(ره) نبوده است و احمدي نژاد نيز سوال دوم را که اتفاقا خبرنگار بي بي‌ سي آنرا پرسيده، پاسخ نداده است.اما شبکه BBC فارسی در اقدامي غيرحرفه ای و دروغين به بهانه قرار دادن ميکروفن اين شبکه در برابر صورت محمود احمدي نژاد سخنان نخست رئيس جمهور سابق ايران را به نام گفتگوی احمدي نژاد با اين شبکه منتشر نمود.
    لینک خبر:
    http://www.seratnews.ir/fa/news/230216/%D8%AA%DA%A9%D8%B0%DB%8C%D8%A8-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-bbc-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

  • #1029

    رهگذز

    روزنامه جمهوری اسلامی در ستون "جهت اطلاع نوشت: رسانه‌های منتسب به جناح موسوم به اصولگرا در شماره دیروز خود از برجسته کردن خبر حمایت مراجع عظام تقلید از رئیس‌جمهور روحانی خودداری کردند.
    حمایت قوی و صریح مراجع عظام تقلید از دولت یازدهم در سفر هفته گذشته رئیس‌جمهور به قم و دیدار صمیمانه با علما و مراجع تقلید نشان دهنده تفاوت اساسی میان این دولت با دولت‌های نهم و دهم در نوع تعامل با روحانیت و مراجع عظام تقلید است.
    مراجع تقلید و علمای قم به دلیل رفتارها و عملکردهای رئیس دولت‌های نهم و دهم حاضر نبودند او را به حضور بپذیرند. استقبال گرم مراجع عظام تقلید از رئیس‌جمهور روحانی، فصل جدیدی از روابط دولت جمهوری اسلامی ایران با روحانیت به ویژه در سطح مراجع تقلید را گشوده است.

    ***** پاسخ *****

    دیدار آقای روحانی با مجمع غیرقانونی محققین و مدرسین را که کارنامه‌ی شرم‌آوری در فتنه‌ی 88 دریافت کردند، نیز لحاظ کنید!
    جزئیات این خبر در:
    http://www.rajanews.com/news/204148

  • #1028

    روحانی

    1. تأکید می‌کنم انتقاد از روحانی به معنای حمایت مطلق از احمدی‌نژاد نیست. کسانی که حامی احمدی‌نژاد بودند، بیش‌تر از هر کسی به او انتقاد می‌کردند. ضعف و ایرادهای او قبل از این‌که توسط بدخواهانش گفته شود، توسط دوستان و حامیانش یادآوری می‌شد. وقتی من از بین گزینه‌های «الف» و «ب» و «ج» و «د» یکی را انتخاب می‌کنم، به این معنا نیست که او بی‌عیب و نقص است؛ بلکه به این معنا است که من او را از گزینه‌های دیگر بهتر می‌دانم. لطفاً کمی در این باره تأمل کنید!
    بنده هم همین رو می خواستم بگید این نظر شماست
    و افرادی هم کاملا مخالف نظر شما رو دارن پس خواهشا به خدا و پیغمبر و دین نچسبونید ولی بعضی بزرگتر های شما مثل علامه بزرگوار این کار کردن و این یعنی بازی با عقاید و دین مردم
    شما دلیل داری خوبه
    دیگران هم دلیل دارن
    و کسانی رو که شما میگید بد خواه من توی مملکت خودم نمیشناسم کسانی که سالها عمرشون رو برای این نظام و مملکت و دین صرف کردن
    منتهی یکی از ایرادات امثال شما عزیزان اینکه فکر میکنید به غیر خودتون همه خائن و بد خواه و وطن فروشن و این اول دعواست که شما به چه حقی چنین حرفی میزند
    رهبری میگه کسی خلاف نظر من نظری داشته باشه ضد ولایت فقیه نیست ولی دوستان میگن هست
    مذاکره کننده میگه و نشون داده ( تا اینجای کار) و رهبری تایید میکنه بر سر منافع ملی معامله نمیکنه ولی دوستان میگن میکنه
    نکنه دوستان علم غیب دارن و از سرائر خبر دارن
    قرآن میگه: يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذا ضَرَبْتُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَتَبَيَّنُوا وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ أَلْقى‏ إِلَيْكُمُ السَّلامَ لَسْتَ مُؤْمِناً تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَياةِ الدُّنْيا
    دولت و ملت و منتقد و سیاسی و غیر سیاسی میگن ما نظام ، دین ولایت فقیه و.... قبول داریم ولی باز دوستان میگن نه اینا دروغ میگن ظاهر سازی میکنن
    این اسلامه این اون اصولیه که ما با پایبندی به اون اصول گرا شدیم
    یا همش شده جنگ قدرت و منافع سیاسی، تتبتغون عرض الحیاه الدنیا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
    این جذب حداکثریه؟؟؟!!!
    ۲.شما در مقام بیان اشکالات دولت احمدی‌نژاد هستید و با به هم تنیدن حرف‌های باربط و بی‌ربط چند سطری نوشته‌اید و زود خسته شده‌اید (انگار خیلی به فکرتان فشار آورده‌اید تا این چند مورد را جور کنید، وگرنه نوشتن چند سطر که آدم را خسته نمی‌کند!)
    البته بنده خیلی به خودم فشار نیاوردم چون میدونستم نمیپذیرید دیگه حوصله نکردم بنویسم چون فایده ای نداشت
    در‌حالی‌که درباره‌ی دولت‌های قبلی خیلی خیلی بیش‌تر از این‌ها حرف هست.
    همه رو گفتید و هیچ کدوم رو ثابت نکردید به قول خودتون حرف مجانی زدید و همه شنیدن
    درباره‌ی دولت آقای روحانی هم صبر کنید، تا تریبون به دست دیگری بیفتد، آن‌وقت حرف و حدیث‌هایی از این دست فراوان شنیده خواهد شد.
    مثل اینکه شما خبر نداری هنوز تریبون نرفته شروع شده
    من مثل شما نمی‌توانم هر حرف درست و غلطی را که به گوشم خورده است، بازگو کنم؛
    اجر کم عند الله خدا خیرتون بده همه مثل شما خوب نیستن
    لذا جز موارد ثابت شده را نمی‌پذیرم.
    یعنی تما مطالب مورد ادعای شما در دادگاه صالح ثابت شده؟؟؟؟؟
    خیلی خوبه
    مثلاً همان کسانی که قضیه‌ی رمال‌هایی مثل یعقوبی را مطرح کرده‌اند، همان‌ها هم گفته‌اند که این‌ها با دولت‌مردان سابق هم مرتبط بوده‌اند و این موضوع، چیز جدیدی نیست! اما چون سند و مدرک خداپسندی در این باره ندارم، نه این را می‌پذیرم و نه آن را.
    این را نپذیرفتید ،ولی گفتید
    ولی آن را چه به پذیریذ چه نپذیرید اتفاق افتاده و پرونده موجوده منتهی چون مصالح ایجاب میکند آقایان صدایش را در نمیآورند
    حرف مجانی زدن که هزینه ندارد!
    به همین دلیل 8 سال از رسانه ملی گفته شده و میشود
    حتماً شما هم شنیده‌اید که بعضی‌ها صدبرابر بدتر این اتهامات را درباره‌ی رهبری مطرح می‌کنند و چنان با آب و تاب و به خیال خودشان با سند و مدرک حرف می‌زنند که آدم‌های ساده‌لوح به شک می‌افتند و به اصل نظام و اسلام و روحانیت بدبین می‌شوند!
    اسلام و نظام و روحانیت و ولایت فقیه به ذات خود ندارد عیبی
    هر عیب که هست از مسلمانی و روحانی بودن و ولی بودن ماست
    بازهم خوبه شما حرف های خوبی گفتین
    شما فرمودین از این دست حرفها نمی توانید بگویید چون مدرک ندارید
    عجب در مورد دیگرانی که اتهامات مختلف به آنها زده شد همه با دلیل و مدرک بوده
    گفتن آقای هاشمی فساد دارد رهبری در نماز جمعه فرمودن ندارد باز کوتاه نیامدید
    جناب آقای یزدی در زمان اتمام دوره آقای هاشمی به عنوان ریس قوه قضائیه تایید و امضا کردن خود آقای هاشمی و افراد منتسب به ایشان هیچگونه تفاوت نسبت به قبل از ریاست جمهوری نداشتن ولی الان صحبت های دیگه ای شنیده میشه یا اون موقع دروغ گفتن یا الان!!!!!
    گفتن خودش نه فرزندانش فاسدن(که بازهم هدف خود هاشمی بود و هست مهم اینکه ایشون خراب بشه) محاکمه کردن تمام نشده جناب آقای طائب اظهار نظر فرمودن ایشون تبرئه خواهد شد تخلف کرده ولی مدرکی نیست و همه رد خودش رو پاک کرده این محکمه عدل علوی و اسلامیه؟؟
    محکمه ای که امیر المومنین رو به خاطر نداشتن مدرک محکوم کرد و تسلیم حضرت در مقابل اون حکم باعث مسلمان شدن یهودی شد
    ولی من و شما رو نمیتونه محکوم کنه که اشتباه کردی یا اگه دلیل و مدرک نداری چرا آبروی یک مسلمان رو میربی به چه حقی؟؟؟؟
    درسته شاید شاید شاید شما تا به حال بی سند و مدرک کسی رو متهم نکردی ولی آقایی که شما می گید بهتر از بقیه بود به پشتوانه شما و دوستان شما این کار رو کرد و کسی دم نزد و این یعنی بی آبرو کردن اصولی که میخواهیم از آن دفاع کنیم
    و بعض مردم و جوانها همین رو میگن اگه اینه اسلام و روحانیت ما اون رو نمیخواهیم و حق هم دارن چون این نه اسلام است نه روحانیت
    مراجع زودتر از همه اعتراض کردند ولی چه کردند دوستان با مراجع... بماند
    شاید خود شما هم از ماجرای آیت الله جوادی آملی و امینی در نماز جمعه قم خبر دارید....بماند
    ۳. درباره‌ی سیاست خارجی احمدی‌نژاد، عزل وزیر امور خارجی در حین مأموریت خارج از کشور، یک اشکال مدیریتی است و ربطی به سیاست خارجی (به معنای رویکرد تعامل با دیگر کشورها مخصوصاً دشمنان نظام) ندارد. بقیه‌ی موارد هم که ذکر کرده‌اید از آن حرف‌ها است که احتمالاً خودتان هم قبول ندارید! «دنیا قانع شد ما تروریست هستیم» یعنی چه؟! به قول حضرت آقا، خیال نکنید آمریکا و اسرائیل و دو سه تا کشور دیگر «همه‌ی دنیا» است!
    همین اشکال مدیریتی از نگاه دیگر کشور ها عدم تعادل در سیاست خارجی و متفضح کردن خود به دست خود است( تف سر بالاست)
    بنده حرفهای خودم رو قبول دارم یک بیکار نیستم که از سر بیکاری با شما صحبت میکنه میگم شاید گوش شنوایی بود
    ای کاش آمریکا بود و دو سه کشور دیگه
    کدامیک از کشور های منطقه خودمان ما را قبول داشتند و با ما روابط دوستانه داشتند از آذربایجان و ترکیه وافغانستان و پاکستان و هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس گرفته تا عربستان و ....
    توصیه می کنم کمی بهتر ببینید
    جز دشمن تراشی محصول دیگر داشت سیاست خارجی دولتی که شما میگویید از بقیه بهتر بود اگر قرار است در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم باید دوستانی داشته باشیم یا نه
    چه قبول کنید و چه قبول نکیند دنیا به این سیاست خارجی خندید و اتفاقا راه برای جولان دادن اسرائیل و آمریکا باز شد
    ترک که چه عرض کنم تمام زحمات چندین ساله را بر باد داد
    ۳. فرض کنیم همه‌ی اشکال‌های مذکور بر احمدی‌نژاد وارد باشد، باز شما نمی‌توانید دیگران را بهتر از او بدانید. آیا زمین خوردن ورزشکاری که در حال کشتی گرفتن است به معنای این است که دیگر کشتی‌گیران که در حال تماشا هستند، از او بهترند؟! نه‌خیر! برای گزینش کشتی‌گیر بهتر باید دیگران هم به میدان بیایند و کشتی خود را به نمایش بگذارند. از کجا مطمئنید که اگر غیر از احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بود، این اشکال‌ها چند برابر نمی‌شد؟! برای قضاوت درست، باید اندیشه‌ها و گفتمان‌ها و جریان‌ها را با هم مقایسه کرد. یعنی گفتمانی را که احمدی‌نژاد را بر سر کار نشاند (یعنی اصول‌گرایی) با گفتمان دیگران (اصلاح‌طلبی و...) مقایسه کنید.
    البته اصل ماجرا اینکه همه این گفتمان بازی ها و جناح بندی ها یک سیاه بازی به تمام معناست و پوشش و سنگری است برای برخی که پشت آن مخفی شده و کار خودشان را می کنند یک عده به نام اصول و دین و عده ای هم به نام روشنفکری و اصلاح طلبی
    اگر می‌خواهید به قضاوت درست برسید، اصول‌گرایی را با جریان مقابل (جریان فکری مشترک بین هاشمی و خاتمی و...) از ابعاد مختلف (دینی و معنوی و انقلابی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، و...) در دو حوزه‌ی اندیشه و عمل مقایسه کنید.
    یعنی در دوره آقای احمدی نژاد فوران معنویت و اخلاق و عدالت اجتماعی رخ داد؟؟!!! و ایشان با آن مبانی و اندیشه ها خوش درخشیدند؟؟!!!!!!!!! اگه فقط به حرف زدنه حجاج بن یوسف از قیامت حرف میزد ملت پای صحبتش غش میکردن ولی چه ها که نکرد
    و در اثر افکار پلید اصلاح طلبان (آقای هاشمی و خاتمی)
    جامعه سرشار از بد اخلاقی و فساد و بی عدالتی شد؟؟؟!!!!
    فکر نمیکنی زیادی توهم انگیزه؟؟!!!!!!!!
    ضمناً در مقایسه‌ی خود از توطئه‌ی انقلاب مخملین و فتنه‌ی 88 غافل نباشید که شاخص خوبی برای قضاوت است.
    بازهم خوب است
    ولی شما و همفکرانتان همین کار را نسبت به دولت هاشمی علی الخصوص انجام دادید و نسبت به دوره خاتمی مهمترین ایراد بحث فرهنگی بود در موارد دیگر کمتر حرفی برای گفتن پیدا کردند دوستان
    که به نظر بنده آقای خاتمی کارش به نفع نظام ومملکت تمام شد و باعث شد ما به قضیه فرهنگ و تحلیلهای فرهنگی دقیق تر نگاه کنیم و فکر نکنیم همه مثل هم فکر میکنند و همین اند که در ظاهر میبینیم منتهی مسئله ای که بود آقای خاتمی چون باعث این فضا شد مورد اتهام قرار گرفت و حساسیت فوق العاده نسبت به ایشان پیدا شد. البته درو بر ایشان هم افراد مسئله داری پیداشدند که بازهم به نفع نظام تمام شد
    اما اگر بناست مبانی و اندیشه ها نقد شود این نیاز به سر و صدا و تکفیر و ضد ولایت فقیه کردن افراد ندارد
    بگذارند طرفین حرفشان را بزنند بعد شما یا نقد کن یا قبول کن ولی متاسفانه اصلا اجازه این کار داده نشده و نمی شود حتی در مجلس که نماینده یک ملت به تصریح قانون اساسی حق دارد نظرش را در مورد تمام مسائل کشور بگوید این تحمل در طرفین و علی خصوص جریان به اصطلاح اصولگرا البته تندروها وجود ندارد و جالب اینجاست تا جایی که باب میل آقایان صحبت میشود به به و چه چه است ولی واویلا از آن روز که صحبت دیگری شود
    بنده نه اصولگرا هستم (به معنای امروزی آن) و نه اصلاح طلبی که شما فکر میکنید
    اصول دین و آیینم را میدانم و پایبند به آن ولی خواهان اصلاح رویه های غلط هم هستم
    در حال حاضر هم تا اینجای کار جناب آقای روحانی را یک اصوالگرای اصلاح طلب میدانم که به هیچکدام از آنها تعلق خاص ندارد
    در بین اصولگرایان افرادی هستند که مایه بی آبرویی نه تنها خود که تمام اصول شده اند و خدا ان شا الله جوابشان را خواهد داد
    و در بین اصلاح طلبان هم افرادی همین حال را دارند
    و در هر دو گروه افرادی معتدل و اهل منطق و دیانت هستند که میتوانند کشور را از وضعیت نا بسامان فعلی نجات دهند خداوند کمک کارشان باشد من و شما هم اگر میتوانیم کمک کنیم اگر نه سکوت مان بهتر است
    کاری نکنیم که مردم از تمام انقلاب و مملکت و دین بیزار و خدای ناکرده نامید شوند که دشمن دنبال همین است و متاسفانه عده ای از دوستان دانسته یا ندانسته همین کار را سال هاست در حال انجام آنند
    احترام و ادب در مقابل بزرگان هر قوم قبیله و تفکری توصیه پیغمبر ماست ولی عده ای راه توهین تخریب و بی آبرو کردن را گزید ه اند
    فتنه ای هم که شما بر آن اصرار دارید نه من که بسیاری از مردم ما نه آن را باور دارند و نه قبول میکنند
    سوء مدیریت و رفتار اشتباه بعضی بزرگان ما، که به جای مدیریت یک اعتراض عادی مردمی آن را تبدیل به یک بحران کردند
    کاری که میتوانست آبروی ما را در جهان بیافزاید با بی تدبیری تبدیل به یک بی آبرویی تمام کمال شد
    در آن دوران حتی به اندازه ذره ای از رأفت و ادب اسلامی را به دنیا نشان ندادیم
    کسی دنبال بر اندازی نظام نبود این توجیه یا توهم بعضی برای پوشاندن اشتباهات خودشان بود
    هدف بنده از این اظهار نظرها نه انتشار آن توسط شما و پاسخ گفتن شماست پستهای قبلی رو هم اگه پاک کنید به نظر بنده بهتره بلکه خواستم شاید دوستی طور دیگری هم فکر کند
    هیچ کدام از طرفین علیه السلامی نیستن که من و شما خودمون ودینمون رو خرجشان کنیم و بخواهیم تمام و کمال از آنها دفاع کنیم
    دوره غیبت امام معصوم برای همینه که ما درک کنیم غیر معصوم نمیتونه در راس حکومت اسلامی باشه و باید مردم رو هم به این درک برسونیم
    هیچ کدام از این آقایان معصوم نیستند و از طرفی هم جرات اقرار به اشتباه شون رو ندارن که اگه بود وضع از این بهتر بود
    خدا رحمت کنه امام در ماجرای بنی صدر از ملت عذر خواهی کرد و گفت این بی تدبیری من بود
    خداوند اسلام را از دست ما نجات دهد ان شا الله

    ***** پاسخ *****

    حرف حساب و ناحساب را با هم مخلوط کرده‌اید و آشی پخته‌اید که اصلاً طعم خوبی ندارد! پراکندگی موضوع و گم کردن مخاطب ضعف اصلی نوشته‌ی شما است. طوری نوشته‌اید که به نظر می‌رسد در آن واحد با چند نفر متفاوت درباره‌ی چند موضوع مختلف حرف می‌زنید.
    من هم اگر بخواهم با شرح مزجی، تک‌تک کلمات و عبارات شما را تفکیک کنم و جلوی هر کدام طعنه و متلک و احیاناً پاسخی بنویسم و ده تا علامت سؤال و بیست تا علامت تعجب ردیف کنم، مثنوی هزار من کاغذ می‌شود!
    درباره‌ی این مسائل با شما شدیداً اختلاف نظر دارم:
    ـ وضعیت مذاکرات هسته‌ای (معامله کردن یا نکردن بر سر منافع ملی و انقلابی و تأیید یا عدم تأیید رهبری و علم غیب و خبر از سرائر)؛
    ـ چگونگی جذب حداکثری (همه‌ی مدعیان پایبندی به نظام و دین و ولایت فقیه را باید تصدیق کرد یا نه؟)؛
    ـ عملکرد امام خامنه‌ای (اصل ولایت فقیه به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از ولی بودن ما است!)؛
    ـ ارزیابی سیاست خارجی دولت احمدی‌نژاد؛
    ـ مبانی اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی و مدعیان راستین و دروغین آن‌ها؛
    ـ فتنه‌ی براندازی نرم 88 (آیا واقعاً توطئه بود و اقدام همه‌جانبه برای براندازی نظام صورت گرفت ولی با عنایات غیبی و با تدبیر ولایی به بهترین شکل مدیریت و خنثی شد؛ یا همه‌اش توهم و خیال بود که با خشونت بی‌منطق توأم شد و مایه‌ی آبروریزی نظام شد!)؛
    ـ حکومت اسلامی در زمان غیبت (ولی فقیه غیرمعصوم می‌تواند در رأس حکومت اسلامی باشد یا نمی‌تواند؟ و آیا حکومت مبتنی بر ولایت فقیه یک ایدئولوژی است یا یک استراتژی؟).
    از دو جهت از پاسخ دادن خودداری می‌کنم:
    ۱. این‌که شبهات شما سطحی نیست تا پاسخ کوتاه کافی باشد. بلکه پاسخ‌هایی مفصل و عمیق می‌طلبد؛
    ۲. جمعه‌ی آینده (15 اسفند) امتحان مهمی دارم که وقت و همتم معطوف به آن است.
    ان‌شاءالله اگر در آینده مجالی بود عرض خدمت می‌کنم.

  • #1027

    روحانی

    شاید هم از اول خلقت تا الان هر چی ایراد و مشکل هست از دولت هاشمی و خاتمی مونده همه دور بری های محمود و صد البته خودش به محمود که ربط نداشت بلکه اونا با یک طرح مخفیانه و نفوذی اینکارا رو در دولت ایشون انجام دادن تا این منجی بشریت رو بد نام کنن
    مثلا رحیمی از اونا بود
    مثلا مشائی با از اونا بود
    مثلا یعقوبی از اونا بود
    مثلا اون رمالایی از دفتر ریاست جمهوری گرفتن قطعا از اونا بود
    بابک زنجانی از اونا بود
    مثلا 16 میلیارد اونا ریختن به حساب دانشگاه بین المللیش
    الان به زور بیش از ۱۰ دستگاه ماشین دولتی و تعدادی ساختمان دولتی بستن به ایشون و نمیتونه بیاره تحویل بده
    مثلا محصولی با پرونده اختلاس 700 میلیاردی نفت اردبیل و منزل 140 میلیاردی ساده اش در شمال تهران (به گفته نمایندگان اصول گرای مجلس)
    مثلا اختلاس ۳ هزار میلیاردی آقای خسروی که با امضاء مستقیم آقایان ریس جمهور و اقلا سه وزیر محترم
    مثلا اختلاس ۷ هزار میلیاردی سه صراف. حد فاصل سالهای ۹۰تا۹۲ از خرید و فروش و دلالی ارز برای بانک مرکزی برای تامین نقدینگی یارانه ها
    و این مثلا ها ادامه دارد.....
    میدونم اشکالی نداره همه اینها توطئه بوده بر علیه ایشون و ریشه همه اینها بر میگرده به اول انقلاب و دولتهای دیگه
    فرمودین نمونه ای از ترک عزت رو عرض کنم
    با رفتار ها و کارهای غیر اصولی ایشون دنیا قانع شد ما یک کشور تروریست و حامی تروریسم هستیم
    در کمال عزت وزیر امور خارجه رو در سفر کاری عزل کردن
    در کمال عزت به خاطر سخنرانی حقوق بشر ایشون در ژنو بیانیه حمایت از اسرائیل صادر شد
    در کمال عزت، بدون دعوت به مصر سفر کردن و آقای مرسی حسابی از خجالت شیعه و ایشون در اومدن
    و.....
    ببخشید خسته شدم بقیه اش رو دیگه نمیتونم بنویسم
    البته میدونم همه اینا توطئه بوده و از اونجایی ایشون مورد تایید بودن قطعا توطئه بوده و امکان خطا وجود نداره

    ***** پاسخ *****

    ۱. تأکید می‌کنم انتقاد از روحانی به معنای حمایت مطلق از احمدی‌نژاد نیست. کسانی که حامی احمدی‌نژاد بودند، بیش‌تر از هر کسی به او انتقاد می‌کردند. ضعف و ایرادهای او قبل از این‌که توسط بدخواهانش گفته شود، توسط دوستان و حامیانش یادآوری می‌شد. وقتی من از بین گزینه‌های «الف» و «ب» و «ج» و «د» یکی را انتخاب می‌کنم، به این معنا نیست که او بی‌عیب و نقص است؛ بلکه به این معنا است که من او را از گزینه‌های دیگر بهتر می‌دانم. لطفاً کمی در این باره تأمل کنید!
    ۲. شما در مقام بیان اشکالات دولت احمدی‌نژاد هستید و با به هم تنیدن حرف‌های باربط و بی‌ربط چند سطری نوشته‌اید و زود خسته شده‌اید (انگار خیلی به فکرتان فشار آورده‌اید تا این چند مورد را جور کنید، وگرنه نوشتن چند سطر که آدم را خسته نمی‌کند!)، در‌حالی‌که درباره‌ی دولت‌های قبلی خیلی خیلی بیش‌تر از این‌ها حرف هست. درباره‌ی دولت آقای روحانی هم صبر کنید، تا تریبون به دست دیگری بیفتد، آن‌وقت حرف و حدیث‌هایی از این دست فراوان شنیده خواهد شد. من مثل شما نمی‌توانم هر حرف درست و غلطی را که به گوشم خورده است، بازگو کنم؛ لذا جز موارد ثابت شده را نمی‌پذیرم. مثلاً همان کسانی که قضیه‌ی رمال‌هایی مثل یعقوبی را مطرح کرده‌اند، همان‌ها هم گفته‌اند که این‌ها با دولت‌مردان سابق هم مرتبط بوده‌اند و این موضوع، چیز جدیدی نیست! اما چون سند و مدرک خداپسندی در این باره ندارم، نه این را می‌پذیرم و نه آن را.
    حرف مجانی زدن که هزینه ندارد! حتماً شما هم شنیده‌اید که بعضی‌ها صدبرابر بدتر این اتهامات را درباره‌ی رهبری مطرح می‌کنند و چنان با آب و تاب و به خیال خودشان با سند و مدرک حرف می‌زنند که آدم‌های ساده‌لوح به شک می‌افتند و به اصل نظام و اسلام و روحانیت بدبین می‌شوند!
    ۳. درباره‌ی سیاست خارجی احمدی‌نژاد، عزل وزیر امور خارجی در حین مأموریت خارج از کشور، یک اشکال مدیریتی است و ربطی به سیاست خارجی (به معنای رویکرد تعامل با دیگر کشورها مخصوصاً دشمنان نظام) ندارد. بقیه‌ی موارد هم که ذکر کرده‌اید از آن حرف‌ها است که احتمالاً خودتان هم قبول ندارید! «دنیا قانع شد ما تروریست هستیم» یعنی چه؟! به قول حضرت آقا، خیال نکنید آمریکا و اسرائیل و دو سه تا کشور دیگر «همه‌ی دنیا» است!
    ۴. فرض کنیم همه‌ی اشکال‌های مذکور بر احمدی‌نژاد وارد باشد، باز شما نمی‌توانید دیگران را بهتر از او بدانید. آیا زمین خوردن ورزشکاری که در حال کشتی گرفتن است به معنای این است که دیگر کشتی‌گیران که در حال تماشا هستند، از او بهترند؟! نه‌خیر! برای گزینش کشتی‌گیر بهتر باید دیگران هم به میدان بیایند و کشتی خود را به نمایش بگذارند. از کجا مطمئنید که اگر غیر از احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بود، این اشکال‌ها چند برابر نمی‌شد؟! برای قضاوت درست، باید اندیشه‌ها و گفتمان‌ها و جریان‌ها را با هم مقایسه کرد. یعنی گفتمانی را که احمدی‌نژاد را بر سر کار نشاند (یعنی اصول‌گرایی) با گفتمان دیگران (اصلاح‌طلبی و...) مقایسه کنید. اگر می‌خواهید به قضاوت درست برسید، اصول‌گرایی را با جریان مقابل (جریان فکری مشترک بین هاشمی و خاتمی و...) از ابعاد مختلف (دینی و معنوی و انقلابی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، و...) در دو حوزه‌ی اندیشه و عمل مقایسه کنید. ضمناً در مقایسه‌ی خود از توطئه‌ی انقلاب مخملین و فتنه‌ی 88 غافل نباشید که شاخص خوبی برای قضاوت است.

  • #1026

    روحانی

    جواب آقای روحانی:
    بابا اونی که مرد عمل بود و خستگی ناپذیر، 8 سال توی مملکت... و رفت قطعا کسی جای ایشان را نمی تواند بگیرد ایشان اطاعتش اطاعت از خدا بود چون با یک واسطه مورد تایید امام زمان بود و با دو واسطه مورد تایید خدا!!!!!!!
    با تعریفی که شما از عزت داری درسته عزت بعضی ها ترک برداشته ولی عزت هایی که در 8 سال اخیر ترک برداشت چه می شود؟؟؟؟؟؟ مهم نیست می دونم
    این بی فرهنگی رو شما که خودت فرهنگی هستی و کار فرهنگی می کنی از همین پارسال تازه درک کردی؟؟؟!!!!!!
    ورود زنان به ورزشگاه، مشکل ما دو تار موی زنان نیست ، دعوت از خواننده های خارج نشین و عکس یادگاری باهاشون گرفتن و جایزه دادن و قطع بودجه فرهنگی نهاد های حوزوی که دفتر تبلیغات زمینش رو برای پرداخت حق التبلیغ طلبه ها فروخت و .... اینا اصلا به دولت قبلی ربط نداشت؟؟ فرهنگ هم خیلی خوب بود!!!!
    بد حجاب ها هم تازه از پاسال در شمال و تهران و شهر های دیگه پیدا شدن
    یه ذره کوچولو انصاف بد نیست
    نمیگم نقطه ضعف و ایراد نیست ولی اگه راست میگی کمک کن راه حل ارایه کن نه که بکوب
    همیشه خراب کردن آسون تر از درست کردنه
    راستی شناسنامه هم منظور این نبود که شناسنامه ثبتی رو بیار منظور این بود که شما کی هستی که از طرف همه ملت به صورت یکجا هر میزنی مرد باش بگو من فلانی با این گرایش فکری و حزبی نظرم اینه از طرف خودت حرف بزن نه ملت
    اصلا هم ناراحت نشو من ریس جمهور شما هم هستم چه خوشت بیاد و چه بدت بیاد
    و تلاش میکنم وظیفه ام رو درست انجام بدم

    ***** پاسخ *****

    آقای روحانی ساکت ننشسته که شما بخواهی از طرف او حرف بزنی! او خودش حرف‌هایش را می‌زند و اتفاقاً خام کردن را خیلی قشنگ‌تر از شما بلد است! اگر نبود حرف‌های صریحش، شاید می‌شد بعضی از رفتارهایش را حمل بر صحت کرد!
    روحانی فقط یک شخص نیست؛ بلکه نماینده‌ی یک تفکر و اندیشه است. وقتی می‌گویم: «آقای روحانی!» یعنی: «آقای هاشمی و خاتمی و سروش و مهاجرانی و حجاریان‌ و...!». همان تفکر و اندیشه‌ای که نظام را تا لب پرتگاه انقلاب مخملین هل داد!
    نقطه‌ی عطف آغاز نابسامانی‌های فرهنگی، دوم خرداد 1376 بود. همان روزی که این جریان با جلوداری خاتمی راه افتاد و تاخت و تاخت تا الآن که جلودارش روحانی است. بله، جناب روحانی را باید با این عقبه دید. او در رأس این جریان فرهنگی سیاسی به‌هم‌پیوسته قرار دارد و همه‌ی بی‌فرهنگی‌هایی که گفتی، ریشه در این جریان دارد که در زمان احمدی‌نژاد هم حیات داشت و هم‌چنان می‌لولید.
    با چه منطقی انتقاد من از روحانی را دفاع مطلق از احمدی‌نژاد پنداشتی؟! احمدی‌نژاد هم ضعف داشت؛ به‌ویژه احمدی‌نژاد دوم! البته سیاست خارجی احمدی‌نژاد ستودنی بود و روی‌هم رفته هم‌سو با گفتمان انقلاب و نگاه امام خمینی و امام خامنه‌ای بود که دوست و دشمن به آن اعتراف داشتند. گفتمانی که الآن جایش خیلی خالی است! خیلی!
    کاش چند مورد از عزت دولت جمهوری اسلامی را که در برابر دشمنان به زعم شما در آن هشت سال ریاست احمدی‌نژاد ترک برداشت بیان کنید تا ببینیم چه‌کسی بی‌انصاف است!

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0 / 5000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 5000 حرف باشد