شش پرسش و چند طعنه، شش پاسخ و چند نکته

با نام خدا

یکی از مخاطبان محترم در ذیل شعر «اصلح خداوکیلی، کس نیست جز جلیلی» کامنتی را ثبت کرده بود که علاوه بر طولانی بودن اصل کامنت، پاسخش هم طولانی شد. به همین دلیل تصمیم گرفتم آن را به صورت مطلبی مستقل منعکس کنم.

اندکی تامل !!!
آیت الله مصباح یزدی : " بینی و بین الله زیر سقف آسمان ایران کسی اصلح تر از لنکرانی نیست "
آیت الله مصباح چند روز بعد و پس از رد صلاحیت لنکرانی: " بینی و بین الله کسی اصلح تر از جلیلی نیست"
مریدان آیت الله در فردای آن روز : اختراع چند واژه جدید: صالح مقبول و اصلح
چند سوال :

1- چرا کسی که آیت الله مصباح او را در زیر سقف آسمان ایران از همه اصلح تر می داند شورای نگهبان منسوب رهبری اصلح تشخیص نمیدهد؟
2- چرا برخی از افراد پایداری مانند رسایی و حسینیان که قبل از رد صلاحیت لنکرانی از جلیلی انتقاد بسیار تندی می کردند پس از اطلاع از رد صلاحیت وی شروع به تمجید از جلیلی کرده و وی را منجی ایران و قهرمان هسته ای خطاب کردند ( خوشبختانه تمام این موارد مکتوب در اینترنت است و به قول احمدی نژاد و جلیلی مدارکش موجوده و متاسفانه آقای شاد نمی تونید انکار کنین- شرمنده شدیم- به آرشیو فارس و مهر و ... سری بزنین و یا در گوگل سرچ کنین)
3- چرا جبهه پایداری اصرار دارد حتما در انتخابات از یک کاندیدا حمایت کند
4- چرا سیاست های هسته ای جناب جلیلی مورد انتقاد شدید مشاور عالی امور خارجه رهبری ( که قطعا نظر رهبری به نظر ولایتی بسیار نزدیک تر از جلیلی است) قرار میگیرد و ایشان از نظر مصباح و بقیه همچنان اصلحند ؟
5- چرا برخلاف فرمایشات رهبری که تاکید شدیدی کردند که کسی از رای ایشان مطلع نیست و هیچ کاندیدای حق ندارد خود را به رهبری بچسباند ( به تلویح) و از رهبری برای رای آوری استفاده کند ، جناب جلیلی خلاف این دستور را پیش گرفته و قصد دارد به جامعه القا کند که رهبری با اوست ( رجوع کنید به فیلم مستند شماره 2 ایشان)
6- چرا پایداری و مصباح حتی یکی بار به خاطر حمایت از احمدی نژاد در 4 و 8 سال پیش از مردم ایران عذرخواهی نکردند و یا حتی به خاطر حمایت از ایشان اظهار تاسف نکردند ؟
...
چند روز بعد از رای گیری و عدم رای آوری جلیلی و رای آوردن مثلا عارف یا روحانی :
آیت الله مصباح : " به خدا بینی و بین الله در زیر سقف آسمان ایران کسی اصلح تر از عارف سراغ ندارم "
روز بعد اختراع واژگان جدید :
اصلح و مصلح رای بیار
جناب شاد بنده نمی دونم شما چقدر به آزادی بیان و به چه شکلش اعتقاد داری اما امید وارم تایید کنی تا در سایتت منتشر بشه وگرنه به قول شما "صحبت با موافق که هنر نیست برادر، آدم باید صدای مخالف رو هم بشنوه "

یادداشت مدیر سایت:
نکته‌ی 1: علامه مصباح هم آقای لنکرانی و هم آقای جلیلی را اصلح معرفی کردند ولی نه با این عبارات که شما نقل کردید. ضمناً ترکیب «اصلح‌تر» غلط است؛ اصلح خود صیغه‌ی افعل تفضیل است و معنای افضلیت دارد و افزودن پسوند «تر» به آن درست نیست.

نکته‌ی 2: واژه‌ی «اصلح» و «صالح مقبول» سال‌ها است در ادبیات سیاسی ما حضور دارد. در دوره‌های قبلی انتخابات ریاست جمهوری هم مطرح بود. در یادداشت «بررسی دقیق مسأله‌ی اصلح یا صالح مقبول» مفصل توضیح داده‌ام. نکته‌ای که این‌جا باید اضافه کنم این است که طرح این مسأله (اصلح یا صالح مقبول) ربطی به معرفی جلیلی بعد از لنکرانی ندارد. طرح این مسأله در پاسخ به کسانی است که می‌گفتند: «فلانی اصلح است ولی بعید است رأی بیاورد، چون کسی او را نمی‌شناسد.»، این صحبت‌ها درباره‌ی لنکرانی و جلیلی به‌طور یک‌سان مطرح بود و هنوز هم شاید باشد.

نکته‌ی 3: اصلح دانستن جلیلی بعد از اصلح دانستن لنکرانی، در دو شرایط متفاوت بود نه در شرایط مساوی. یعنی چنین نیست که نظر آقای مصباح و جبهه‌ی پایداری عوض شد و اصلح را عوض کردند. هنوز هم آن‌ها لنکرانی را برتر از جلیلی می‌دانند. پاسخ عوض شده است برای این‌که صورت مسأله عوض شده است. درست مثل این است که کسی از شما بپرسد: از یک تا هزار، کدام عدد بزرگ‌تر است؟ شما پاسخ می‌دهید: هزار. دوباره بپرسد: از یک تا صد کدام عدد بزرگ‌تر است؟ شما پاسخ می‌دهید: صد. این تفاوت پاسخ به این معنا نیست که شما یک بار هزار را از صد بزرگ‌تر می‌دانید و یک بار صد را از هزار بزرگ‌تر. وقتی صورت مسأله عوض شود، پاسخ هم عوض می‌شود. به همین سادگی!

نکته‌ی 4: طعنه زدن و متلک انداختن به بزرگان نشانه‌ی خوبی نیست.

1. دلیل این کار را باید از شورای نگهبان پرسید. ولی آن‌ها طبق قانون لازم نیست به کسی توضیح بدهند. به همین خاطر دلایل عدم احراز صلاحیت‌ها را اعلام نکردند. با دقت در ملاک‌های قانونی احراز صلاحیت‌های شورای نگهبان،  تنها دلیل رد صلاحیت آقای لنکرانی می‌تواند ایرانی‌الاصل نبودن ایشان باشد. در این باره اطلاعات دقیقی ندارم، ولی می‌دانم اگر دلیل رد صلاحیت ایشان همین باشد، دیگر نمی‌تواند بهانه‌ای برای طعنه به بصیرت مصباح باشد. ضمناً «منسوب رهبری» درست نیست؛ «منصوب رهبری» درست است.

2. راستش را بخواهید من خبری از مواضع کسانی که اسم بردید ندارم و تا الآن نظر آن‌ها را پی‌گیری نکرده‌ام. به آن‌ها احترام می‌گذارم ولی خیلی به سیاست‌مردان در این رتبه دل‌بستگی ندارم. نقل چنین مطالبی را هم زود باور نمی‌کنم. من از رسانه‌ها مخصوصاً از نوع اینترنتی‌اش جعل و دروغ کم ندیده‌ام. گاهی می‌بینی اصل مطلب دروغ نیست، ولی گوینده چیزی گفته و شنونده چیز دیگری برداشت کرده و برداشت خود را منعکس کرده است. از این دست سوء تفاهم‌ها تا دلتان بخواهد سراغ دارم.
حالا یا آن‌ها رفتار مورد اشاره‌ی شما را انجام داده‌اند یا نداده‌اند؛ چیزی که مهم است این است که رفتار آن‌ها دوگانه و متناقض نیست. تناقض و رفتار دوگانه در فرضی تحقق دارد که آن‌ها در شرایط یک‌سان و از یک جهت مساوی، هم از جلیلی انتقاد کنند و هم از او حمایت کنند. اما به گفته‌ی خود شما شرایط انتقاد و حمایت یک‌سان نبوده است؛ انتقادشان با لحاظ حضور لنکرانی و در مقام مقایسه‌ی جلیلی و لنکرانی بوده است و حمایتشان با لحاظ عدم حضور لنکرانی و در مقایسه‌ی جلیلی با دیگران است. مسأله‌ی خیلی روشنی است.

3. من نه سخن‌گوی جبهه‌ی پایداری هستم و نه عضو رسمی آن‌ها؛ اما این را می‌دانم که قبل از اجماع بر اصلحیت لنکرانی، اعلام کرده بودند اگر ما فردی شایسته و هم‌آهنگ با آرمان‌های پایداری سراغ داشتیم اعلام می‌کنیم وگرنه هیچ نماینده‌ای در انتخابات ریاست جمهوری نخواهیم داشت و از کسی حمایت نخواهیم کرد.
از این که بگذریم، اصلاً چرا نباید به حمایت از کاندیدای اصلح اصرار داشته باشند؟! مگر دشمن به تخریب اصلح اصرار ندارد؟! مگر بدخواهان و دنیاطلبان به معرفی کاندیدای اصلحشان اصرار ندارند؟! چرا پایداری که خود را در پای ارزش‌های انقلاب پایدارترین می‌داند، اصرار نداشته باشد؟!

4. من با مشاهده‌ی مناظره‌ی سیاسی و با مطالعات دیگر در این زمینه به این نتیجه رسیدم که دکتر ولایتی به علت فاصله‌ای که از معرکه‌ی سیاست خارجی و از متن مسائل گرفته است، در برخی مسائل دچار سوء تفاهم شده است. شاید شما به نتیجه‌ی دیگری برسید؛ ولی به هرحال هیچ رابطه‌ی منطقی بین «مشاور رهبری بودن» و «نزدیک بودن به رهبری از لحاظ فکر و نظر» نیست. رهبری برای رسیدن به رأی و نظر جامع و کامل، با افکار و سلایق گوناگون مشورت می‌کنند. آیا مشاوران دیگر رهبری را می‌شناسید؟
در مسأله‌ی مورد مناقشه بین جلیلی و ولایتی در مناظره‌ی سیاسی، جلیلی اشاره کرد که آقا گزارش ولایتی را خلاف واقع و نادرست قلمداد کرده بودند.

5. جلیلی جزء معدود کسانی است که در تبلیغات انتخاباتی خود، بر خلاف دیگران، به هیچ وجه از امام و رهبری به نفع خود خرج نمی‌کند؛ اگر می‌خواست چنین کند، خیلی راحت و در جاهای متعددی این کار را می‌کرد. همین که شما جز یک صحنه در مستند دوم سراغ ندارید، نشان از این امر دارد. در آن صحنه هم هدف و منظور اصلی، بیان دیدگاه دشمنان انقلاب درباره‌ی جلیلی است نه چسباندن جلیلی به رهبری. برای چسباندن جلیلی به رهبری راه‌های مناسب‌تری هست و نیازی به تمسک به حرف دشمنان نیست. خود امام و رهبری بارها فرموده‌اند ببینید دشمن از چه کسی حمایت و چه کسی را تخریب می‌کند. یکی از ملاک‌های تشخیص خوب و بد، همین نگاه دشمن است.

6. مگر احمدی‌نژاد را فقط مصباح و پایداری انتخاب و معرفی و حمایت کردند؟! مصباح و پایداری خیلی باید به خود بنازند که 28 میلیون نفر مطیع امر و آماده‌ی اشاره‌ی آن‌ها هستند! نه‌خیر! هرکه خربزه می‌خورد، پای لرزش هم می‌نشیند. قرار نیست که 28 میلیون خواص و عوام خربزه را بخورند و لرزش را برای مصباح و پایداری بگذارند!
از آن گذشته، راستی شما فکر می‌کنید انتخاب احمدی‌نژاد اشتباه بود؟! زهی بصیرت و آگاهی! من خود در هر دو دوره به احمدی‌نژاد رأی دادم و الآن یک ذره از رأی خود پشیمان نیستم. به سه دلیل:
1. من برای شناخت اصلح تلاش کافی کردم و بین خود و خدای خود به حجت قطعی رسیدم و به او رأی دادم. پس هیچ نگرانی ندارم؛ حتی اگر بعداً متوجه شده باشم که منتخب من اصلح نبوده است.
2. احمدی‌نژاد آن زمان اصلح و شایسته‌ترین بود. این‌که او بعداً عوض شد، ربطی به اصلح بودنش در آن زمان ندارد. فقط کسی را می‌توان به‌خاطر انتخاب احمدی‌نژاد سرزنش کرد که از آینده‌ی او خبر داشته باشد. سرنوشت انسان به دست خود او است. عاقبت‌به‌خیری هیچ‌کس به‌جز معصومان تضمین نشده است. اگر من بخواهم به کسی رأی بدهم که از آینده‌ی او مطمئن باشم، به هیچ کس رأی نمی‌دهم؛ حتی جلیلی!
3. درست است که احمدی‌نژاد در برخی موارد حرف ولایت را زمین گذاشت و در اداره‌ی اقتصادی کشور مخصوصاً در یک سال اخیر کوتاهی کرد و اشتباهات ریز و درشت سیاسی و غیرسیاسی دیگری هم داشت، ولی با همه‌ی این‌ها یک تار مویش می‌ارزد به صد تا موسوی و هاشمی. اگر ما به او رأی نمی‌دادیم، در سال 84 هاشمی رئیس‌جمهور می‌شد و در سال 88 میرحسین موسوی. اگر می‌خواهید ببینید رأی به احمدی‌نژاد درست بود یا نه، احمدی‌نژاد را با همه‌ی کاستی‌هایش مقایسه کنید با هاشمی و موسوی.
در ارزیابی وضعیت اقتصاد کشور، در کنار بی‌عرضگی احمدی‌نژاد، بحران اقتصادی جهانی و فشارهای سنگین تحریم‌های خارجی را هم لحاظ کنید.

تکرار نکته‌ی 4: طعنه زدن و متلک انداختن به بزرگان نشانه‌ی خوبی نیست.

نکته‌ی 5: بسیاری از شبهاتی که دانسته یا نادانسته برای تضعیف مصباح و پایداری و جلیلی مطرح می‌شود از این قماش است. حواسمان را جمع کنیم. به قول شما: اندکی تأمل!!!

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره
  • #457

    آرمان

    نکته‌ی1: عین جمله ی آقای مصباح بر اساس فیلمی از ایشان<br />" بینی و بین الله زیر این آسمان روی این زمین بنده کسی اصلح از آقای لنکرانی نمی شناسم "<br />به نظر شما این نقل قول مستقیم با نقل قولی که من کردم
    <br />يه ذره دقت بد نيستا!!!<br />جواب آقاي شاد اين بود:<br />"علامه مصباح هم آقای لنکرانی و هم آقای جلیلی را اصلح معرفی کردند ولی نه با این عبارات که شما نقل کردید."<br />و اگه يه كم اخبارو با دقت گوش كنين، به جواب حاج آقا ميرسين كه علامه گرچه براي آقاي لنكراني اون عبارت بيني و بين الله رو به كار بردن، ولي برا جليلي اين عبارت رو به كار نبردن و فقط گفتن ايشون تو كانديد هاي موجود اصلحند و با بررسي هاي انجام شده مشخص شد كه ايشون حتي تو بعضي نيازها و شايستگي هاي رياست جمهوري، بيش از حد نصاب رو دارن!<br />اينا خيلي با هم فرق ميكنه!!!<br />چقدر علامت تعجب آدم بايد بذاره برا درك شما!

  • #456

    دادی

    قبل از اینکه بخواهم در نقد نوشته ی شما مطالبی رو عرض کنم می خوام ازتون به خاطر اینکه سوالات منو تو سایت منتشر کردین تشکر کنم (الحق که همشهری و هم محله ای خودمی )و در ضمن خواهش کنم این مطالب رو هم در ذیل همون جواب خودم یا به عنوان یه کامنت منتشر بشه ، تا دیگران در مورد مطالب قضاوت کنن ، شاید بنده و شما با ادامه ی این بحث ها به جایی نرسیم (البته سایت خودتونه و مختارید به انجام هر کاری ) چون هدف من دانستن حق است و ترویج حق است نه ترویج کاندیدایی یا تخریب کس دیگری به ناحق (البته شاید زبانم تند باشد که پوزش می طلبم)<br />نکته‌ی1: عین جمله ی آقای مصباح بر اساس فیلمی از ایشان<br />" بینی و بین الله زیر این آسمان روی این زمین بنده کسی اصلح از آقای لنکرانی نمی شناسم "<br />به نظر شما این نقل قول مستقیم با نقل قولی که من کردم تفاوتی داشت ؟ مگر آنکه بخواهید بگویید مثلا ایشان گفته اصلح و تو گفتی اصلح تر و از اینجور خط کش گذاری و غلط املایی و نگارشی گرفتن ها . که گرچه غلط هایی که گرفتی درسته اما آیا اصل بحث اینهاست یا اینجا کلاس ادبیات عرباست ( آره .. ما بلد نیستیم)<br />نکته ی 3: من عاشق این نکته 3 شما شدم . حرف های شما در این نکته عینا سوال(شبهه) 3 مرا تایید کرد و نشان داد آن طعنه ی( به قول شما ) آخرم "چند روز بعد از رای گیری و عدم رای آوری جلیلی..." بیراه نبوده ( درست بوده)<br />یعنی جبهه پایداری حاضر به حضور در انتخابات به هر قیمتی است ، حتی تا آنجا که اگر کاندید خودش رد صلاحیت شد و یا رای نیاورد سریع از کاندید دیگری حمایت میکند و آن را اصلح می داند .<br />مثلا اگر جلیلی رای نیاورد و روحانی رای بیاورد می گویند جلیلی اصلح تر از روحانی است اما چون شرایط عوض شده و پاسخ ها به این شرایط باید عوض شود (همان حرف شما)پس الان در این شرایط اصلح روحانی است . (همان مثال شما لنکرانی از یک 1000 ، جلیلی از یک تا 100 ، روحانی را هم می توانی از طرف من از یک تا 10 فرض کنی...حالا از یک تا 10 بزرگترین عدد چنده؟ )<br />نکات 2 و 4 : نکته 2 شما رو می پذیرم اما فرامش نکنیم این واژگان چه موقع و به نفع چه کسی استفاده شد. بنده در رجانیوز مقاله ای در مورد مطالعه کردم. نکته 4 شما مورد تایید است و عذرخواهی میکنم .<br />اما سوالات<br />1- جوابی که دادید اصلا جواب سوال بنده نبود و در واقع فرار از سوال بنده بود . اما نکته ی جالب تر جواب شما قسمت دیگری است.<br />آنجا که فرمودید "گر دلیل رد صلاحیت ایشان همین( ایرانی الاصل نبودن) باشد، دیگر نمی‌تواند بهانه‌ای برای طعنه به بصیرت مصباح باشد". به نظر شما واقعا اینطوریست . با فرض حرف شما چگونه می شود طبق گفته ی مصباح ، لنکرانی در زیر آسمان اصلح از همه برای ریاست جمهوری باشد اما اولین(و شاید اصلی ترین) شرط احراز این پست را نداشته باشد. نکته جالب جواب شما این است که این موضوع نمی‌تواند بهانه‌ای برای طعنه به بصیرت مصباح باشد .با توجه به این موضوع که گفتم شمارو به خواندن دوباره سوالم دعوت می کنم<br />" چرا کسی که آیت الله مصباح او را در زیر سقف آسمان ایران از همه اصلح تر می داند شورای نگهبان منصوب رهبری اصلح تشخیص نمیدهد؟"<br />"منصوب و منسوب ": حق با شماست من اکثرا این 2 تا رو با هم اشتباه می گیرم اما همانطور که گفتم بحث اصلی ما این نیست شما علم کم من را در ادبیات را وسیله طعنه به من قرار مده مومن .<br />2- در مورد این سوال نظر خاصی ندارم جز این که سخنانی که از این آقایان گفتم کاملا درست . منبع آن معتبر است و تردیدی به منبع آن نیست ضمنا اینها فلسفه درس نداده اند که من چیز دیگری از آن برداشت کنم ، رک و راست جلیلی را تخریب کرده اند و الان از جلیلی حمایت می کنند . جواب بخش دیگر شماره 2 را به طور مفصل در نکته 3 مطرح کردم . این دوستان هر جا ببینند داره شیرینی خیرات میشه سریع پرواز می کنند به آن سو!<br />3- جواب این قسمت را در نکته 3 دادم.<br />4- این قسمت یکی از جالب ترین قسمت هاست که با مطالعه ی اون به این نتیجه رسیدم که شما فقط خواستید یه جوابی بنویسید<br />الف ) طبق نظر شما آقای ولایتی به علت آنکه از مسائل سیاسی دور بوده کمی نسبت به این مسائل ناآگاه است(به مضمون).به نظر شما این گفته شما نوعی بی احترامی به انتخاب رهبری نیست؟ زیرا ایشان از بین انبوه دیپلمات های موجود کسی را به عنوان مشاور عالی خارجی خود انتخاب کرده که به گفته شما از مسائل دور است و نسبت به مسائل دچار سوء تفاهم شده است.نکته ی دیگر اینکه همانطور که همه می دانیم رهبری نسبت به تمام مسائل علم و آگاهی کامل ندارند و برای تصمیم گیری درست در مورد آنها نیاز به مشاوران ماهر و زبده دارند تا بتوانند در مورد مسائل مختلف (مخصوصا مسائل خارجی که رهبری خود یکی از سیاست گذاران این عرصه است) با بینش و علم کامل عمل کنند. حال شما فرض کنید مثلا مشاور عالی سیاست خارجی ایشان ناآگاه باشد و یا در مورد مسائل دچار سوءتفاهم باشد ، باید به حال سیاست خارجی کشور گریه کرد.<br />ب)به نظر شما هیچ رابطه‌ی منطقی بین «مشاور عالی رهبری بودن» و «نزدیک بودن به رهبری از لحاظ فکر و نظر» نیست؟<br />یعنی ممکن است رهبری کسی رو بعنوان مشاور خود انتخاب کنند که نظر ضد نظر ایشان داشته باشند یا نسبت به نظر ایشان دور باشد .<br />فراموش نکنیم که کسانی مانند روحانی و لاریجانی حکم دبیری امنیت ملی خود را مستقیما از رهبری گرفتند اما جلیلی را احمدی نژاد منصوب کرد(بعد از فشار به لاریجانی برای استعفا و بعد استعفا او ) و بعد از 6 ماه رهبری به او حکم داد .<br />ج) بنده مشاوران دیگر رهبری را نمی شناسم اما هیچگاه این حرف غیر منطقی را نمی گویم که مشاور عالی او ( که قطعا اولین و اصلی ترین کسی است که با او مشورت میشود) نسبت به مسائل دچار سوءتفاهم است.<br />به جای تعصب اندکی تامل آقای شاد !<br />5- من در بین این 8 نفر که الان شدن 6 تا غیر از جلیلی و قالیباف کسی رو ندیدم هی خودشو بچسبونه به رهبری حالا شاید نظر شما مثل شماره 4 چیز دیگری باشد.<br />به کلمه القا در سوال بنده توجه کنین! شاید مستقیم نمیگن اما ...<br />6- بنده روی سخنم مصباح و پایداری است نه دیگران.<br />چون دیگران عذرخواهی نمیکنند پایداری هم نباید عذرخواهی کند ؟<br />پس اسلام ناب محمدی که پایداری و مصباح سینه براش سپر می کنند و خود را فدایی آن میدانند کجا میرود؟<br />28 میلیون رای داد اما فراموش نکنیم مهمترین حامی و مبلغ احمدی نژاد مصباح بود و پایداری!<br />اگر شما 2 بار به احمدی نژاد رای داده اید بنده 3 بار رای دادم (دور اول و دوم 84 و 88) اما الان پشیمانم و متاسف!<br />نکاتی که گفتید را هم قبول دارم.<br />نکته‌ی 5: بسیاری از جواب هایی که به شبهات مطرح شده در مورد مصباح و پایداری و جلیلی داده می شود از این قماش است. حواسمان را جمع کنیم. اندکی تأمل!!!<br />ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ<br />یادداشت مدیر سایت:<br />من مطالب شما را بدون کم و کاست ثبت می‌کنم و قضاوت را به خوانندگان وامی‌گذارم.<br />تنها این را عرض کنم که منظورم از تغییر عبارت علامه مصباح، عبارت ایشان در حمایت از دکتر جلیلی بود نه دکتر لنکرانی!

  • #455

    همسنگر بسیجی

    سلام<br />البته احمدی‌نژاد اگر احمدی‌نژاد قبلی بود، کسی نمی‌تونست تو کار اقتصاد خللی ایجاد کنه هرقدر هم که قلدر باشه. قبول کنیم که احمدی‌نژاد خیلی عوض شده<br />دوست عزیز این نظرتون کاملاً اشتباهه. دشمن رو دست کم نگیرید چه داخلی چه خارجی. آقا چقدر تاکید کردن که همه مربوط به داخل نیست. در داخل هم خیلی عوامل موثرند حتی رفتار خود ما. از مافیای چای و میوه و خواروبار و ... اطلاع دارید؟<br />دکتر حسن عباسی حرفهای روشنگرانه زیادی میگن که کاملا با این جملات شما مغایر هست.<br />عمده مشکلات توسط دشمن خارجی با همراهی داخلی انجام میشه. در راستای جنگ نرم، جنگ اقتصادی رو شروع کردن.<br />ینی چی این جمله شما؟ انگار آدم بگه تو اگه زن خوبی بودی شوهرت بداخلاقی نمی کرد!!! یا مثالهایی از این دست.<br />به قطار در حال حرکت سنگ می زنن نه متوقف<br />یاعلی

  • #454

    همسنگر بسیجی

    سلام<br />جوابتان عالی بود<br />اما یک نکته: بی عرضگی آقای احمدی نژاد ؟! جناب فکر میکنم توهین آمیز هست این اصطلاح. جریان مشائی رو هم بذارید به حساب نکته تاریک دولت. مگه قرار بود احمدی نژاد معصوم باشه؟! برتریهاش بر تاریکیهاش می چربه.<br />وقتی آقا میگه به کسی رای بدید که نکات مثبت این دولت رو داشته باشه منهای ضعفها، نشون میده که آقا اذعان دارن که آقای احمدی نژاد نکات مثبت زیاد داره. ما هنوز هم حامی احمدی نژادیم.<br />مشکلات اقتصادی هم حالت موجی رو داره که خواهد خوابید اما شروعش در دوره آقای احمدی نژاد بود و حل اون به عمده روسای بعدیست. خیلی به احمدی نژاد گیر ندید.<br />یاعلی

  • #453

    نصرت الهی

    سلام<br />جواب خوبی بود.<br />یاعلی

  • #452

    فاطمه

    سلام<br />خيلي جامع و كامل جواب داديد. خدا قوت...<br />انصاف كالاي كميابي شده اين روزها.باز هم دمتان گرم كه يه تنه به قاضي نرفتيد...به قول مادرم:" تاريخ درباره كارهاي احمدي نژاد قضاوت خواهد كرد!"<br />برقرار باشيد.

  • #451

    یار مهربان

    سلام<br />جهت پیروزی گفتمان انقلاب شما چه مقدار صلوات ،روزه و ختم قرآن نذر می کنید؟<br />جهت ثبت به ادرس زیر مراجعه کنید<br />http://manyaremehrabanam.blogfa.com/post-96.aspx

  • #450

    یک

    سلام مطلبتون خیلی خوب بود ولی فکر کنم زیادم مثلا اقتصاد به احمدی نژاد ربط نداشته باشه که بی عرضه خطابش کردید . اخه نسبت به بقیه تا 1سال ونیم پیش باعرضه تر بود . درباره اقتصاد فکر میکنم چون سرمایه دارای اصلی کشور کسان دیگری هستند که پول توی دستشان می چرخد اگر بخواهند میتوانند این اقتصاد را نابود کنند واسه خراب کردن احمدی نژاد وبی عرضه نشان دادن اصولگرا ها که الانم ازش خیلی استفاده می کنند تا بتونند خوشون رای بیارن .<br />ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ<br />یادداشت مدیر سایت:<br />سلام، این قسمت رو خواستم از نگاه مخالفان احمدی‌نژاد حرف بزنم تا کسی فکر نکند ما تعصب بی‌جا داریم. البته احمدی‌نژاد اگر احمدی‌نژاد قبلی بود، کسی نمی‌تونست تو کار اقتصاد خللی ایجاد کنه هرقدر هم که قلدر باشه. قبول کنیم که احمدی‌نژاد خیلی عوض شده. بخش عمده‌ای از ضعف دولت در بی‌تدبیری نسبت به برنامه‌های بلندمدت و زیربنایی است مثل تکیه نداشتن به درآمد نفت و مانند آن که باید سال‌ها پیش برای آن فکری می‌کرد تا در شرایط بحرانی فعلی بتواند ثمربخش باشد.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0 / 5000 محدودیت حروف
متن شما باید کمتر از 5000 حرف باشد